PENZION NA FAŘE - Dubenec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Na Faře sídlí v historické budově hned vedle dubeneckého kostela v Dubenci u Dvora Králové n/L nabízí ubytování pro 35 hostů ve stylově zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením, wi-fi připojením a TV. V areálu stylová restaurace, wellness, herní místnost.

Nově zrekonstruovaný areál bývalé fary nabízí ubytování pro 35 hostů. V bývalé farní budově je k dispozici 18 lůžek ve stylově zařízených pokojích s možností 4 přistýlek. Farní apartmá nabízí pobyt v luxusně zařízeném pokoji s barokními kamny. V šesti pokojích situovaných v prvním patře nově zbudované přístavby je k dispozici 13 lůžek. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, wi-fi připojením a televizi.

Pro všechny hosty je k dispozici restaurace, wellness, herní místnost, půjčovna a úschovna kol. Velká herní místnost je vybavena kulečníkem, stolním fotbalem, šipkami, herní konzolí X-box. Rádi Vám zapůjčíme základní sportovní vybavení – kola, míče, badminton, tenisovéh rakety atd.

Pro ty, kteří si chtějí po náročném dni či během svého volna a dovolené odpočinout, nabízíme naše wellness - dokonalé místo pro relaxaci těla a duše. Máme zde infrasaunu pro 4 osoby se solným panelem a nejmodernější vířivku od firmy Caldera Spa pro 6 osob, která poskytuje vysoký standard v hydroterapii. Prostor doplňují pohodlná odpočinková lehátka. Celý prostor si můžete sami nasvítit pomocí LED technologie dle Vaší nálady. Relaxovat zde můžete při příjemné hudbě

PENZION NA FAŘE ubytování v pensionu

Nabízíme ubytování nejen ve stylových pokojích v historické budově fary z poloviny 18. století, ale i v pokojích standart se základním vybavením v nově přistavené části penzionu. V bývalé farní budově je k dispozici 18 lůžek ve stylově zařízených pokojích s možností 4 přistýlek. Farní apartmá nabízí pobyt v luxusně zařízeném pokoji s barokními kamny. V šesti pokojích situovaných v prvním patře nově zbudované přístavby je k dispozici 13 lůžek. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, wi-fi připojením a televizi.

Recepce

8 - 20 hodin

Gastronomie

Příjemné posezení poskytuje stylová restaurace a salónek vybudované z bývalých koňských stájí. Naše restaurace je zaměřena na tradiční jídla staročeské kuchyně. Pochutnáte si na recepisech našich babiček a upřednostňujeme regionální kuchyni Podkrkonoší. Restaurace má kapacitu 24 míst, salónek 22 míst, oba prostory jsou nekuřácké a ozvučené. Salónek díky své variabilitě stolového uspořádání a vybavení velkoplošnou TV umožňuje pořádání menších firemních školení, obchodních jednání, rodinných oslav, firemních večírků a sledování sportovních přenosů.
Zajišťujeme též rauty a hostiny u příležitosti oslav, svateb, obchodních jednání, firemních akcí atd.
V letních měsících je možnost venkovního posezení na dvorku pod slunečníky, o víkendech s grilovanými specialitami a příjemnou hudbou.

Penzion Na Faře nabízí skvělé zázemí pro firemní a společenské akce. Využijte možností penzionu, skvělého prostředí, výbornou a pozornou obsluhu a uspořádejte Vaši konferenci, školení, seminář, výjezdní zasedání, kurzy teamového vzdělávání, setkání s klienty nebo firemní oslavu ve stylovém prostředí. Pro tyto účely je zde možnost pronájmu salónku s kapacitou 22 míst nebo společenského sálu, který má kapacitu 80 míst a nabízí velké možnosti využití. V sále se nachází pódium, vybavený bar a šatna. Rozestavení stolů a židlí je variabilní a připravíme ho dle Vašeho požadavku.

Okolí pensionu a Dubenec

Blízké okolí penzionu nabízí mnoho možností využití volného času. V bezprostřední blízkosti leží kostel sv. Josefa pocházející z poloviny 14. století. Za penzionem je fotbalové a volejbalové hřiště. Asi 1,5 km od penzionu uprostřed obce je sportovní areál nabízející tenisový kurt s umělým povrchem, hříště na nohejbal, volejbal a košíkovou. Okolí penzionu je protkáno velkým množstvím cyklostezek různé náročnosti. Z cyklozastávky přímo před penzionem můžete vyrazit na naší cyklostezku „Farní okruh“ v délce 6 km. Ve vzdálenosti 2 km se nachází Golf Resort Nová Amerika, který je s 27 jamkami největším golfovým hříštěm na východě Čech. V blízkém okolí můžete navštívit mnoho historických památek i jinak atraktivních míst, např. barokní skvost Hospital Kuks, vojenskou pevnost Josefov, ZOO ve Dvoře Králové a další.

Lázně Velichovky 5 km - Lázně zaměřené na léčbu pohybového ústrojí. Bohatý kulturní doprovodný program, taneční večery, letní promenádní koncerty, lázeňská restaurace, terasa v lázeňském parku.

Chotěborky 4 km - Malebná osada je chráněnou památkovou zónou. Nachází se zde několik obdivuhodných staveb, kostel Nanebevzetí Panny Marie, hřbitov s kamenným barokním portálem a se starými náhrobky majitelů hradu Vřešťova a dřevěná gotická zvonice. Vyhledávané poutní místo.

Kuks 11,5 km - Barokní komplex, historická lékárna, originální sochařská výzdoba od Matyáše Bernarda Brauna, 24 alegorických soch Ctností a Neřestí. Ke Kuksu patří také Betlém s Braunovými sochami a reliéfy tesanými přímo do pískovcových skal. S Kuksem je Betlém propojen naučnou stezku.

Braunův Betlém 5,5 km - Světový unikát, soubor barokních pískovcových plastik M. B. Brauna zhotovených přímo v terénu, se nachází v katastru Nový les nad obcí Žíreč, asi 3 km od Kuksu.

ZOO Dvůr Králové n/L 9 km - ZOO Dvůr Králové nad Labem nabízí vedle moderních klasických pavilonů projížďku autobusem africkým Safari, dále tropické pavilony Ptačí svět a Vodní světy a expozici Pravěk očima Zdeňka Buriana!

Tyršovo koupaliště Dvůr Králové 8 km - Tyršovo koupaliště je vystavěné v eleganci třicátých let 20 století. Z této doby se zachovaly altán a restaurace. V roce 2002 prodělala hlavní část koupaliště celkovou rekonstrukci. Návštěvníkům jsou k dispozici plavecké bazény a brouzdaliště, mnohá hřiště v areálu poskytují návštěvníkům bohaté sportovní vyžití. Dále jsou k dispozici šatny, parkoviště zdarma, restaurace a kiosky.

Les Království – Bílá Třemešná 11,5 km - Jedna z nejstarších přehrad v Čechách, dříve též Těšnovská přehrada či přehrada Les Království, vystavěná na řece Labi nedaleko obce Bílé Třemešné v letech 1910-1919 za účelem zadržování vodních přívalů z Krkonoš. Hráz je vybudována z kvádrů, je dlouhá 224 metrů, vysoká 41 metrů a široká 37 metrů v základech a 7,2 metrů v koruně.

Železniční muzeum Jaroměř - 11,5 km - mezi exponáty najdete osm parních lokomotiv, nejstarší pochází již z roku 1873, ozubnicovou lokomotivu z roku 1901, elektrickou akumulátorovou lokomotivu Ringhoffer z roku 1916, motorové lokomotivy, inspektorskou autodrezínu TATRA, železniční nákladní, osobní vozy a mnoho dalších exponátů.

Rezervovat ubytování v PENZION NA FAŘE - Dubenec

Nejbližší ubytování v Dubenci a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah