APARTMÁN KAPY - Lipno nad Vltavou

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán „KAPY“ na Lipně přímo u přehrady Lipno. Ideální poloha tohoto apartmánu pro Vaše ubytování nabízí možnosti koupání, provozování vodních sportů i jízdu na kole. V okolí naleznete Šumavskou přírodu, můžete navštívit Český Krumlov, Rožmberk i novou unikátní naučnou stezku Olšina. U nás prožijete spoustu zážitků při návštěvách okolních atrakcí.

Nabízíme k pronájmu nový moderně vybavený apartmán 1+kk až pro 4 osoby, 55 m2 v 1. podlaží budovy. Kuchyňský kout, obývací pokoj, koupelna se sprchou, WC. Vlastní balkon 10m2. Soukromé parkoviště zdarma. Wi-fi zdarma. Úschovna kol a lyží. Ubytování je jen pár kroků od pláže Lipenského jezera. Dále poskytujeme našim hostům půjčovnu dvou trekingových kol. V blízkosti dva aquaparky a spoustu možností vodních sportů a koupání. Cyklostezka Lipenská magistrála napojená na další Šumavské a Rakouské cyklostezky je ve vzdálenosti 40 metrů.

APARTMÁN KAPY ubytování v apartmánu

Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na jezero.

Okolí apartmánu a Lipno nad Vltavou

V blízkosti apartmánu KAPY se také nachází k uspokojení Vaši rekreace spoustu restaurací, wellness, fitness centrum a několik venkovních dětských hřišť, bobová dráha a Stezka korunami stromů, Království lesa…

Rezervovat ubytování v APARTMÁN KAPY - Lipno nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Lipně nad Vltavou a okolí

Ubytování Lipno nad Vltavou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah