APARTMÁN LIPNO 509/1 - Lipno nad Vltavou

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Lipno 509/1 nabízí ubytování v blízkosti Lipenské přehrady.

Apartmán Lipn 509/1 se nachází v turistickém a rekreačním centru Lipenské přehrady a poskytuje ubytování až pro 4 osoby v zřízeném apartmánu o velikosti 2+kk. Hosté mohou využít posezení na zahradě s možností grilování. Parkování 10 m od apartmánu. Wifi připojení k internetu zdarma.

APARTMÁN LIPNO 509/1 ubytování v apartmánu

Apartmán pro 4 osoby se skládá z ložnice s manželskou postelí, obývací části s rozkládací sedačkou, jídelním stolem a plně vybaveného kuchyňského koutu se sporákem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a lednicí. Koupelna s vanou a WC. K dispozici je také pračka.

Gastronomie

Apartmán je vybaven zařízenou kuchyňskou linkou. Nejbližší restaurace je vzdálena 80 m od apartmánu. V blízkosti je několik dalších restaurací i obchod s potravinami.

Okolí apartmánu a Lipno nad Vltavou

Okolí Lipenské přehrady je ideálním místem pro aktivně strávenou dovolenou jak v letních tak zimních měsících. V blízkosti apartmánu se nachází bazén, nákupní zóna a infrastruktura, areál sjezdovek Kramolín, sportovní hala a bobová dráha. Za návštěvu také stojí Stezka korunami stromů (2,5 km).

Rezervovat ubytování v APARTMÁN LIPNO 509/1 - Lipno nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Lipně nad Vltavou a okolí

Ubytování Lipno nad Vltavou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah