APARTMÁN ADAM - Lipno nad Vltavou

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Adam se nachází pouhých 200 metrů od centra Lipna nad Vltavou, a z balkonu je výhled na Lipenské jezero, které je vzdáleno pouhých 100 metrů. ​

Apartmán Adam se nachází pouhých 200 metrů od centra Lipna nad Vltavou, a z terasy je výhled na Lipenské jezero, které je vzdáleno pouhých 100 metrů. ​Díky svému dokonalému umístění takřka na břehu Lipenského jezera nabízí toto ubytování svým hostům ideální místo na rodinnou dovolenou, kdy si návštěvníci mohou užívat relaxace a odpočinku na břehu jezera, a nebo si užívat veškerých aktivit, které tato turistická oblast nabízí. Ať jsou to v létě lodě, kola, turistika, in-line brusle a pod. , nebo naopak v zimní sezoně lyžování, běžky, nebo např. bruslení. Svým hostům tak můžeme nabídnout skvělou dovolenou, ať už přijedete v jakémkoliv ročním období.

APARTMÁN ADAM ubytování v apartmánu

Jedná se o moderně a vkusně zařízený apartmán s maximální kapacitou 8 osob. Apartmán je standardně vybaven televizorem, WIFI připojením, obývacím pokojem, plně vybavenou kuchyní sociálním zařízením. K dispozici je i postýlka pro děti. Jedná se o apartmán celkem se třemi ložnicemi.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN ADAM - Lipno nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Lipně nad Vltavou a okolí

Ubytování Lipno nad Vltavou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah