JBX HOTEL/REZIDENCE/APARTMENTS - Lipno nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

JBX resort Apartments Lipno nabízí velmi příjemné ubytování v obci Lipno nad Vltavou.

V celé budově je k dispozici bezplatné internetové Wi-fi připojení a váš vůz můžete zaparkovat pohodlně v našich podzemních garážích. Výška podzemní garáže u nás umožní zaparkovat SUV vč. střešního boxu. Lze u nás také dobít vaše elektroauto za poplatek. Jednou z největších předností JBX je sluneční terasa, která se nachází na střeše apartmánového domu. Terasa je koncipována jako relax a wellness zóna kde si můžete dopřát odpočinek v bazénu se slanou vodou nebo spokojeně relaxovat na lehátkách a užívat si krásného výhledu na lipenskou přehradu a Šumavu. Na terasu je vstup povolený pouze našim hostům. Bazén se slanou vodou, lehátky a osuškami je hostům k dispozici od 1. 6. – 30. 9. (uzavřená je když prší nebo je velmi silný vítr) a vstupy se musí rezervovat přes naší centrální recepci nebo přes rezervační oddělení. Privátní vířivka a finská sauna jsou hostům poskytovány celoročně dle předchozí potvrzené objednávky. Služba sluneční terasy je za poplatek. Hosté JBX resort Apartments Lipno mohou využívat také wellness služby – saunový svět, vířivka s protiproudem, masáže v našem centrálním resortu JBX Resort AVENUE Lipno, které je od nás vzdálené 300 m.

JBX HOTEL/REZIDENCE/APARTMENTS ubytování v apartmánu

Luxusní apartmány vás nadchnou svou prostorností a moderním vybavením. Každý apartmán má i vlastní terasu se sezením (stůl + 4 židle), lehátko a sušák. V zimním období hosté jistě ocení možnost úschovy lyží a lyžařských bot ve vyhřívaných uzamykatelných boxech, v letním období je k dispozici velká kolárna, možnost zapůjčit si paddleboard nebo segway.
Apartmán Deluxe
Celková rozloha tohoto typu apartmánu je 80 metrů čtverečních. K dispozici je kompletně vybavená kuchyně s mycími prostředky, ve které je samozřejmostí varná deska s mikrovlnnou troubou, ale i myčka. K dispozici je zde jídelní stůl + 4 žídle, 3místná sedací souprava, velká TV připojená i k wifi. V tomto typu apartmánu jsou vždy dvě ložnice s manželskými postelemi, skříněmi na uložení oblečení, stolkem a taburetem. Francouzská deka 220×220 je připravená v ložnici u terasy, druhá ložnice má 2 samostatné peřiny 140×200 . Z jedné ložnice je přímý vstup na terasu přes francouzské dveře, druhá ložnice má fixní okna. Apartmán disponuje velkou koupelnou s toaletou a sprchou a další samostatnou místností s WC a umyvadlem. Ve všech našich apartmánech je k dispozici bezplatná Wi-Fi. K dispozici je parkování v podzemní garáži. Maximální počet hostů včetně malých dětí (i miminek) je 4!
Apartmán JUNIOR Suite
Prostorný Junior Suite nabízí ubytování až pro 6 osob ve dvou oddělených ložnicích s manželskými postelemi (celkem 4 hosté), třetí pokoj - pracovna - je vybavená rozkládacím gaučem pro další 1-2 hosty. K dispozici je kompletně vybavená kuchyně (mimo troubu-pouze varná deska), obývací pokoj (2× sedací souprava) a v neposlední řadě koupelna s WC a prostorným sprchovým koutem + další toaleta s umyvadlem v samostatné místnosti. Obě ložnice a pracovna mají buď klasická okna s možností otevřít na mikroventilaci nebo klasickou ventilaci, jedna ložnice má přes francouzské dveře vstup na terasu. To vše o celkové rozloze 105 metrů čtverečních. Internetové Wi-Fi připojení je k dispozici v celém areálu hotelu zdarma. Maximální počet hostů včetně malých dětí (i mladších 3 let) je 6!

Recepce

Recepce JBX resort Apartments Lipno je přesunutá do centrálního resortu naší společnosti - JBX Resort AVENUE Lipno vzdálené 300 m od našeho apartmánového domu D. Je to směrem do kopce nahoru. Centrální recepci najdete v budově B. Osobně se vám budeme věnovat v čase 08:00 - 11:00 / 16:00 - 21:00 hod. Ve vedlejší sezóně mohou být tyto otevírací časy naší recepce upravené.

Gastronomie

Stravování- snídaně - za příplatek - je možné zajistit v partnerské restauraci Gemelli hned naproti JBX resort Apartments Lipno - vzdálenost 10 m.

Okolí apartmánu a Lipno nad Vltavou

Díky svojí poloze v centru Lipna nad Vltavou máte nejrůznější aktivity co by kamenem dohodil. Pláž, přístav, cyklostezky, turistické trasy, skiareál, půjčovny kol, in-line bruslí, koloběžek, paddleboardů, šlapadel, jacht a dalšího vybavení. Auto můžete nechat celý týden v garáži a přesto nestihnete podniknout výlety na všechny atrakce, které Lipno a jeho okolí nabízí.

Rezervovat ubytování v JBX HOTEL/REZIDENCE/APARTMENTS - Lipno nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Lipně nad Vltavou a okolí

Ubytování Lipno nad Vltavou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah