APARTMÁN U DRAHOTŮ - Pernink

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Pokud hledáte ideální místo pro prožití nerušené rodinné dovolené, tak vás moc rádi uvítáme u nás v obci Pernink. Nově vybudovaný apartmán se nachází v přízemí rodinného domu a nabízí ubytovaní pro 8 osob ve 2 ložnicích.
Součástí apartmánu je plně vybavená kuchyně s myčkou, troubou a varnou deskou a koupelna se sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem. K dispozici je satelit, smart TV, zdarma WiFi internet. Hosté mohou využít zahradu, od které se jen kousek dál nachází les. Objekt je plně vybaven, vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak i pro skupinu přátel, kteří si chtějí užít krásu Krušných hor.

APARTMÁN U DRAHOTŮ ubytování v apartmánu

​Dvě dvoulůžkové ložnice, které se skládají z manželské postele 160×200 cm a palandy 2×90 x200cm. Ložnice jsou dále vybavené úložným prostorem pro věci, Smart TV, stolečkem a dvěma konferenčními křesílky.
Jedna samostatná místnost s finskou saunou pro 4 osoby a sprchovým koutem za příplatek.
Koupelna se sprchovým koutem, WC a umyvadlem.
Podlahové topení.
Vybavení apartmánuPlně vybavená kuchyň s myčkou, kávovarem, lednicí s mrazákem, troubou a varnou deskou, koupelnou se sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem, satelitem, Smart TV, zdarma WiFi internet, zahradou, jen kousek od lesa.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN U DRAHOTŮ - Pernink

Nejbližší ubytování v Perninku a okolí

Ubytování Pernink

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah