PENZION MAX - Pernink

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Max nabízí ubytování v obci Pernink v Krušných horách.

Penzion Max leží na okraji obce Pernink a poskytuje ubytování v komfortních dvou a čtyřlůžkových pokojích a jednom apartmánu. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. V přízemí objektu je společenská místnost, kde se také podávají snídaně. Parkovací místa jsou přímo u domu. V celém objektu je Wifi připojení k internetu. V letních měsících mohou hosté využít posezení na zahrádce s možností grilování.

PENZION MAX ubytování v pensionu

K dispozici jsou celkem 3 pokoje - 2 dvoulůžkové, 1 čtřlůžkový a dále 1 čtyřlůžkový apartmán, který se skládá z ložnice, obývacího pokoje s rozkládací pohovkou a TV. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a WC. V přízemí objektu se nachází společenská místnost.

Gastronomie

Ubytování je nabízeno se snídaní, která se podává ve společenské místnosti v přízemí objektu. Po domluvě lze domluvit polopenzi v nedalekém penzionu Tina. V okolí se nachází několik dalších restaurací.

Okolí pensionu a Pernink

Obec Pernink v Krušných horách leží v turisticky zajímavé lokalitě. V okolí najdete mnoho kilometrů značených tras vhodných jak pro pěší turistiku, tak pro cyklisty. Navštívit můžete např. Rozhlednu Blatenského vrchu nebo přírodní lokalitu zv. "Oceán" - horské rašeliniště vrchovištního typu. Díky své poloze a nadmořské výšce je Pernink vyhledáván i milovníky zimních sportů. Celkem je zde v provozu 5 lyžařských vleků s různou obtížností sjezdových tratí. Obcí prochází také trasa Krušnohorské lyžařské magistrály.

Rezervovat ubytování v PENZION MAX - Pernink

Nejbližší ubytování v Perninku a okolí

Ubytování Pernink

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah