PENZION MARZEBILLA - Pernink

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Marzebilla je rodinný penzion nacházející se v malebném prostředí Krušných hor s cílem Vaší spokojenosti.

Penzion Marzebilla je vzdálen jen 200 m od lyžařského vleku a nabízí pohodlné ubytování v celkem osmi pokojích. Pokoje jsou rozděleny na dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové a šestilůžkové, kde každý z pokojů je vybaven vlastní koupelnou s WC a TV. Šestilůžkové studio navíc nabízí vanu a kuchyňku vybavenou lednicí, varnou deskou a rychlovarnou konvicí.

Penzion hostům nabízí možnost využití společenské místnosti s barem, dětským koutkem, stolním tenisem, knihovnou, šipkami a posezením, nebo můžete zavítat do wellness, které disponuje saunou, soláriem a masážemi. Dále je pro hosty k dispozici půjčovna kol i lyžařského vybevní, lyžařská škola, doprava a hlídaní dětí. Doprava je zajištěna automobilem Renault trafic s kapacitou osm míst a cenou 12 Kč / km viz. stránky penzionu. Hlídání děti od čtyř let za 99 Kč / hod.

Samozřejmostí je bezdrátové připojení k internetu prostřednistvím WiFi a parkování zdarma.

PENZION MARZEBILLA ubytování v pensionu

Dvoulůžkový pokoj je vybaven manželskou postelí, třílůžkový též + jednolůžkovou postelí, čtyřlůžkový také disponuje manželskou postelí a paladnou, šestilůžkové studio disponuje manželskými postelemi.

Gastronomie

V ceně pobytu je snídaně, které se však nestahuje na STUDIO! Nejbližší restaurace se nachází 200 m od penzionu.

Okolí pensionu a Pernink

Okolí Perninku je charakteristické klidným prostředím a nedotčenou přírodou. V těsné blízkosti penzionu jsou obchody, pošta, zdravotní středisko, policie, restaurace, vlakové nádraží a autobusová zastávka. Pernink je obec v Krušných horách s velmi dobrou dostupností k významným symbolům Krušných hor a zároveň leží uprostřed krušnohorské magistrály-stezky pro turistiku, cykloturistiku a běžecké lyžování. V obci jsou dva lyžařské vleky cca 200m od penzionu.

Rezervovat ubytování v PENZION MARZEBILLA - Pernink

Nejbližší ubytování v Perninku a okolí

Ubytování Pernink

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah