HORSKÁ CHATA PLZEŇKA - Pernink

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Horská chata Plzeňka s typickou českou restaurací se nachází v obci Pernink, v okrese Karlovy Vary, a nabízí k ubytování 9 pokojů s celkovou kapacitou přes 30 lůžek ve dvou blízkých objektech.

Horská chata Plzeňka se nachází v obci Pernink, v okrese Karlovy Vary, a nabízí k ubytování 9 pokojů s celkovou kapacitou přes 30 lůžek ve dvou blízkých objektech.

Pro hosty je k dispozici velký taneční sál, ve kterém si lze připravit vlastní stravování v plně vybavené kuchyňce. Stravování je také možné předem domluvit v restauraci, která je přízemí objektu.

Hosté Horské chaty mohou využít úschovnu lyží a zahrát si stolní tenis a stolní fotbal či šipky a také volejbal na venkovním kurtu s umělým povrchem. Lze si také posedět na venkovní kryté terase s grilem, či u venkovního ohniště upéct vuřty.

V přízemí se nachází nově zrekonstruovaná restaurace s typickou českou kuchyní a venkovní terasou s pergolou.

HORSKÁ CHATA PLZEŇKA ubytování v chatě

Pokoj č. 5, 6, 7 - DOUBLE ROOM - Dvojlůžkový podkrovní pokojík v druhém patře o velikosti ca 14m2 s vlastním sprchovým koutem a WC. V pokoji je jedno dvojlůžko 160×200 cm. K dispozici připojení na internet přes wifi zdarma.

Pokoj č. 2, 8, 9 - FAMILY ROOM - Dvojlůžkový pokoj s možností dvou přistýlek v prvním i druhém patře o velikosti ca 20m2 s vlastním sprchovým koutem a WC. V pokoji je jedno dvojlůžko 160×200 cm a palanda 90×200 cm. K dispozici připojení na internet přes wifi zdarma.

Pokoj č. 1, 3, 4 - LARGE FAMILY ROOM - Čtyřlůžkový pokoj s možností dvou přistýlek v prvním patře o velikosti ca 30m2 s vlastním sprchovým koutem a WC. V pokoji jsou je jedno dvojlůžko 160×200 cm a dvě palandy 90×200 cm. K dispozici připojení na internet přes wifi zdarma

Gastronomie

Vlastní restaurace

Rezervovat ubytování v HORSKÁ CHATA PLZEŇKA - Pernink

Nejbližší ubytování v Perninku a okolí

Ubytování Pernink

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah