APARTMÁNY U ORLICKÉHO JEZERA - Klučenice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmánový rodinný dům se nachází u Orlické přehrady v klidné části osady Kamenice u nedaleké zátoky Orlického jezera (vzdálenost města Příbram cca 30 km). Apartmányvznikly nedávnou rekonstrukcí podkrovního prostoru velkého rodinného domu. Majitelé domu, manželé Chadimovi se snažili, aby hosté zde byli ubytováni vpříjemném a vkusném prostředí. Dům se nachází na velkém oploceném pozemku v mírném svahu u Klučenického potoka (součást pozemku). Kolem osady Kamenice se nacházejí rozsáhlé lesy.
Orlická vodní nádrž není ještě poznamenaná takzvanýmturistickým průmyslem. Milovníci vodní turistiky a rybaření zde najdoukilometry pustých zalesněných i skalnatých břehů bez lidské zástavby. Tatolokalita je ideální místo pro aktivní i klidnou dovolenou (koupání, vodnísporty, rybaření, houbaření, cykloturistiku, návštěva histor. a kultur. památek).

K ubytování slouží nový podkrovní apartmán s kapacitou 4 osob s výhledem do zeleně a okolních lesů. Vchod do apartmánů je přes dolní vstupní halu (zádveří) objektu. Po schodišti vstoupíte do prostorné chodby, kde se nachází apartmán. Toto místo u Orlické přehrady je ideální pro aktivní i odpočinkovou dovolenou - písečná pláž s pozvolným vstupem do jezera (bezpečná pro děti) vzdálená cca 200 m od objektu, okolní rozsáhlé lesy cca 120 m od apartmánů, dostupnost vodních sportů v blízkém campu Podskalí, dále možnost zapůjčení pramice od majitele domu, rybaření, houbaření, četné cyklistické stezky po okolí, možnost návštěvy nedalekých významných historických i technických památek (zámek Orlík, hrad Zvíkov, Hornické muzeum v Příbrami atd.).

APARTMÁNY U ORLICKÉHO JEZERA ubytování v apartmánu

APARTMÁN č. 1: K dispozici je ubytování v novém podkrovním apartmánu s kapacitou 4 osob. Apartmán má charakter garsoniéry. Orientace oken je na západ s výhledem do zeleně. Vchod do apartmánu je přes dolní vstupní halu majitele objektu. Po pohodlném schodišti vstoupíte do horní podkrovní haly, kde se nachází apartmán č 1. Vybavení: manželská postel a dvě samostatná lůžka, noční stolky, skříň, botník, jídelní stůl, kuchyně - viz foto.
Sociální zařízení: WC, sprchový kout, umyvadlo, odkládací stolek, koupelnové doplňky.
Kuchyně: Je vybavená k běžnému vaření (chladnička s mrazákem, mikrovlnka, varná dvouplotýnková indukční varná deska, rychlovarná konvice, nádobí, sklenice, příbory atd.), jídelní stůl pro čtyři osoby.
Upozornění - chystáme nový apartmán! APARTMÁN č. 2 (kapacita 4 osob + přistýlka) budev nabídce až cca v měsíci červnu. Apartmán č. . 2 je momentálně ve výstavbě. Nezávazná rezervace je možná po dohodě s ubytovacímportálem. Vybavení a design je cca identické s apartmánem č. 1.

Recepce

Hostitelé bydlí v objektu (osobní komunikace, telefon).

Gastronomie

V nedaleké obci Klučenice se nacházejí dva dobře zásobené obchody s potravinami a také dvě restaurace. V nedalekém kempu Podskalí také najdete v letní sezoně několik restaurací. Vše je vzdálené maximálně do dvou kilometrů. Možnost využít venkovního ohniště (grilování, opékání buřtů atd.) na zahradě hostitele objektu.

Okolí apartmánu a Klučenice

VÝLETY DO OKOLÍ:

Zámek Orlík, hrad Zvíkov (doporučujeme zámek a hradnavštívit výletní lodí z přístaviště Podskalí). Orlická vodní nádrž je ještěmálo poznamenaná tzv. turistickým průmyslem. Milovníci přírody zde najdoukilometry pustých zalesněných skalnatých břehů bez lidské zástavby. Doporučujeme navštívit nedaleké keltské hradiště na skalnatého vrcholu Žíkov (zde jsou nádherné výhledy na Orlické jezero). Dále můžete navštívit keltskéhradiště v Nevězicích, rozhlednu Miladu, rozhlednu Onen Svět, Makovou horu (poutní místo), zámek Březnici, skanzen Vysoký Chlumec, Svatou Horu u Příbrami (mariánské poutní místo), Hornické muzeum v Příbrami, Aquapark Příbram, zříceninu hradu Vrškamýk. Doporučujeme romantické výlety do lesníchkaňonovitých roklin (Žebrákovský potok, Hrachovský potok, Mlýnský potok, Líšnický potok atd.). V okolí najdete i zlatonosné potoky, kde se v dávnýchdobách rýžovalo zlato, najdete zde starý zlatonosný důl u Voltýřova (NaHaldách) a spoustu dalších zajímavých míst.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U ORLICKÉHO JEZERA - Klučenice

Nejbližší ubytování v Klučenicích a okolí

Ubytování Klučenice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah