PENZION U ŠVARCŮ - Bohostice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

​​Penzion u Švarců se nachází v malebné krajině středního Povltaví, necelou hodinu jízdy autem z Prahy jižním směrem, v obci Zduchovice u Kamýku nad Vltavou. Penzion je součástí Resortu Zduchovice, který je zasazen uprostřed téměř magického trojúhelníku, jehož vrcholy tvoří zámeček Zduchovice, zřícenina královského hradu Kamýk a tajemný vrch Jezerná se zbytky keltského opevnění a torzem barokní kaple.
V penzionu najdou využití hosté pro svatby, rodinné oslavy, firemní školení, přednášky, pronájem pro účely relaxace, milovníci výletů a cyklistiky. V neposlední řadě také obdivovatelé jezdeckého sportu, protože se zde nachází jedno z největších parkurových závodišť v republice. Přímo naproti penzionu se nachází nové sportovní víceúčelové hřiště. K dispozici je Wi-Fi připojení. Zvířata - menší plemena jsou možné po domluvě.

PENZION U ŠVARCŮ ubytování v pensionu

Penzion nabízí 9 útulně zařízených pokojů ve venkovském stylu. Tři dvoulůžkové s manželskou postelí, Tři dvojlůžkové s oddělenými postelemi, Tři třílůžkové s manželskou postelí a přistýlkou. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a wc. Na všech pokojích je televize a wifi připojení. Celková kapacita ubytování 21osob.

Gastronomie

V penzionu se nachází restaurace - v letní sezóně se zahrádkou. Paní kuchařka pro vás s láskou připravuje tradiční českou domácí kuchyni - zakládáme si na kvalitních surovinách. Můžete si u nás také dát výbornou kávu se & . 34; sladkou tečkou & . 34; . Zároveň vám můžeme nabídnou pohoštění pro vaše hosty, nabídku najdete na našich webových stránkách nebo na FB.

Okolí pensionu a Bohostice

Penzion je součástí Resortu Zduchovice, který je zasazen uprostřed téměř magického trojúhelníku, jehož vrcholy tvoří zámeček Zduchovice, zřícenina královského hradu Kamýk a tajemný vrch Jezerná se zbytky keltského opevnění a torzem barokní kaple. Malebné okolí přímo vybízí k výletům, pěší turistice a cyklistice. Nepřeberné množství cyklotras a turistických cest vás provede tímto krásným krajem. Přijdou si na své i rybáři a milovníci zvířat. Přímo ve Zduchovicích se nachází jedno z největších parkurových závodišť v Čechách. Na své si tak přijdou hlavně milovníci koní a koňského sportu. Přímo v obci naproti penzionu je pro veřejnost otevřeno nové dětské hřiště a hřiště na tenis, fotbálek a basket s umělým trávníkem.

Rezervovat ubytování v PENZION U ŠVARCŮ - Bohostice

Nejbližší ubytování v Bohosticích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah