PENZION KAMEJK - Kamýk nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kamejk se nachází na pravém břehu Vltavy přímo nad obcí Kamýk nad Vltavou, 20 km od Příbrami, 60 km od Prahy, 14 km od Orlické přehrady.

Ubytovat se můžete v některém z našich pohodlně zařízených pokojů. Ve vybavení pokojů nechybí vlastní sociální zařízení (sprcha, umyvadlo, WC, fén), TV a v celém objektu možnost bezdrátového připojení k internetu WIFI. Na každém pokoji je malá lednička, malá rychlovarná konvice. Na osobu je na pokoji vždy 1× ručník, 1× osuška.

Vnitřní prostory penzionu a restaurace jsou nekuřácké. V restauraci je také malý dětský koutek. Travnatý prostor pro opalování je přímo u bazénu vč. posezení. Krásná slunná terasa s posezením, zahrada s prolézačkami, zahradní pergola s venkovním ohništěm - vše k dispozici ubytovaným hostům.

Parkoviště je přímo u objektu, jehož součástí je i prostorná zahrada s venkovním bazénem. Cyklistům uschováme kola v zabezpečené garáži.

PENZION KAMEJK ubytování v pensionu

1×2 lůžkový, 2×3 lůžkový, 1× suite pro 4 osoby a 1× suite pro 5 osob, 1× čtyřlůžkový pokoj

Možnost ubytování jedné osoby na dvoulůžkovém pokoji. Pro děti do 2-let možnost zapůjčení postýlky-zdarma. Děti do dvou let mají pobyt zdarma. Děti ve věku od dvou do deseti let mají slevu z ubytování. Na požádání Vám ceny rádi upřesníme.

Recepce

Recepci nemáme, bydlíme přímo u penzionu. Nástup na ubytování je od 15:00 do 18:00 hodin. V případě příjezdu mimo tyto uvedené hodiny je nutné se domluvit předem telefonicky.

Gastronomie

Součástí penzionu je restaurace s letním každodenním provozem od 17:00 do 22:00 hodin (červenec a srpen). Snídaně pro ubytované hosty podáváme v restauraci v červenci a v srpnu každý den. V období od 1. září do 30. června jsou snídaně možné pouze o víkendech. Snídani si můžete připlatit přímo u nás, při příjezdu do penzionu. Možnost obědů - dle domluvy.

Objednat si můžete také oběd nebo večeři (v létě vaříme denně jedno hotové jídlo a dále možnost výběru z minutek).

Okolí pensionu a Kamýk nad Vltavou

Penzion se nachází přímo nad obcí Kamýk nad Vltavou, dolů do obce je to od nás cca 500 m. V obci je čerpací stanice, pošta, obchod Coop. Pro děti je vybudované u řeky krásné hřiště (skluzavka, lanovka, pískoviště, houpačky, prolézačky). U hřiště je parkoviště. Z parkoviště dojdete procházkou k zřícenině hradu Vrškamýk, kde je krásná vyhlídka, opět hřiště (středověké), v okolí hradu je nově vybudovaná cesta s odpočinkovými a informačními místy. Trasu Vám určitě rádi poradíme. V obci je také in-line dráha.

Rezervovat ubytování v PENZION KAMEJK - Kamýk nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Kamýku nad Vltavou a okolí

Ubytování Kamýk nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah