APARTMÁNY U KAPLIČKY - Kamýk nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány "U Kapličky" nabízí stylové ubytování v nádherné přírodě údolí Vltavy v obci Velká u Slapské přehrady nedaleko historického městečka Kamýk nad Vltavou. Všechny apartmány a pokoje poskytují plně vybavené, pohodlné a příjemné prostory pro vaši individuální, rodinou, firemní či zájmovou relaxaci (např. kurzy jógy, patchworku, školení, výtvarné plenéry aj.) v nádherném prostředí Hojšínských skal a v bezprostřední blízkosti Slapské a Orlické přehrady.

V rámci ubytování Vám nabízíme venkovní posezení s grilem, dětské pískoviště se skluzavkou (50 m od objektu), infrasounu, možnost zapůjčení pramice. kajaků a kol, kolárnu, badminton, stolní tenis, šipky, stolní hry a puzzle.

Parkování zdarma přímo v objektu a bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

APARTMÁNY U KAPLIČKY ubytování v apartmánu

Tři čtyřlůžkové apartmány jsou umístěny v budově bývalého 400 let starého statku stojícího v bezprostřední blízkosti nádherného údolí Vltavy u Hojšínských skal. Apartmány jsou vybavené vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, kuchyňkou, televizí se satelitním příjmem a Wi-Fi. Každý apartmán má vlastní vchod. Vytápění je realizováno krbovými kamny. Apartmány jsou nekuřácké.

Okolí apartmánu a Kamýk nad Vltavou

V okolí je možné realizovat letní i zimní pohybové aktivity, turistické vycházky do okolí nebo podniknout cyklistický výlet krásnou krajinu Sedlčanska a Příbramska. Vyznavači horolezectví mohou využít vyznačené lezecké trasy Hojšínských skal. Příznivci vodních sportů ocení dobrou dostupnost Slapské nebo Orlické přehrady. Jízda na koních v nedalekém jezdeckém areálu ve Zduchovicích. potěší jak děti, tak i dospělé. V zimě je možnost navštívit moderní lyžařský areál Monínec, vzdálený od apartmánů 30 minut.

Přijďte si odpočinout do čistého a krásného koutu naší české přírody Středního Povltaví u Hojšínských skal.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U KAPLIČKY - Kamýk nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Kamýku nad Vltavou a okolí

Ubytování Kamýk nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah