RS HUSÁRNA - Kostelec nad Vltavou

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

​RS HUSÁRNA nabízí ​příjemný travnatý areál, který je ze tří stran obklopen lesy a ze strany čtvrté ho lemuje Orlická přehrada.

Ubytování je možné ve 24 chatách s vlastním sociálem nebo 10-ti hotelových pokojích. Celkem 122 lůžek. Všechny tyto ubytovací prostory jsou odděleny a mají své vlastní sociální zázemí. Dále nabízíme kotvení lodí přímo v bezprostřední blízkosti kempu. Nejmenší jistě potěší brouzdaliště, pískoviště a houpačky. Dále je k dispozici klubovna a půjčovna elektrických kol. Je možné domluvit projížďky na koni pod dohledem zkušeného instruktora. Pro nejmenší máme i poníka. Okolí nabízí nespočet možností pro příjemné procházky lesem a nerušenou relaxaci. Ideální místo pro houbaření a rybaření u Olické přehrady.
Návštěvníkům kempu nabízíme moderní sanitární zařízení, pračky, sušičky, mrazák, ledničku (100, - na den pro chatku nebo pokoj) možnost uschování kol v uzamčené garáži a vlídné a přátelské jednání. V restauraci jsou k dispozici základní potraviny a pečivo nebo příjemné posezení na venkovní terase s výhledem na jezero. Internet funguje po celém kempu zdarma. Koupání a rybaření je možné v 300 metrů vzdálené Orlické přehradě, kde se nachází pláž. Přímo kolem našeho kempu vede cyklostezka, odkud můžete vyrážet na výlety po okolí.

Rezervovat ubytování v RS HUSÁRNA - Kostelec nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Kostelci nad Vltavou a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah