PENZION U VAŇÁČŮ - Varvažov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Vaňáčů je rodinný penzion, který se nachází u Orlické přehrady v krásné Jihočeské krajině uprostřed lesů, 600 m od Otavy a 4 km od hradu Zvíkov, ve vesničce Štědronín.

V přízemí penzionu se nachází restaurace. V prvním patře dále najdete 5 apartmánů s vlastním soc. zařízením a televizí. Ve druhém patře je 8 pokojů (2 - 4 lůžka /s WC a sprchami na chodbě. Penzion je vhodný jak pro rodinnou rekreaci, tak pro školy v přírodě, svatební hostiny, večírky, školení, oslavy, sportovní soustredení a spoustu dalších aktivit.

Mezi pamětihodnosti v blízkosti našeho penzionu patří hrad Zvíkov 4 km, Zvíkovské Podhradí 3 km, zámek Orlík 12 km, vodní zámek Blatná 25 km nebo Březnický zámek. Pro Vaše výlety jsou nedaleká městská sídla s bohatou minulostí jako jsou Tábor, Příbram, Milevsko, Písek, Strakonice, Blatná, České Budějovice.

PENZION U VAŇÁČŮ ubytování v pensionu

Vybaveaní apartmánů: Ložnice, pokoj s TV, koupelna se sprchový koutem a WC. Celková kapacita 1. patro APARTMÁNY - 4×5 lůžek, 1×4 lůžka 1×3 lůžka; 2. patro POKOJE - 7×3 lůžka, 1×2 lůžka

Gastronomie

V penzionu se nachází restaurace. Nabízíme hotová i minutková jídla, snídaně formou bufetu. Kapacita restaurace 40-50 míst.

Okolí pensionu a Varvažov

Okolí našeho penzionu je vhodné k celé řadě odpočinkových, sportovních ale také adrenalinových aktivit například houbaření, rybaření, cykloturistika, pěší turistika, výlety parníkem, bungee jumping, agroturistika, sportovni vyžití, koupání.

V areálu Penzionu je malý bazén, sportovní plocha pro různé vyžití, prostor pro večerní grilování a ohniště.

Rezervovat ubytování v PENZION U VAŇÁČŮ - Varvažov

Nejbližší ubytování ve Varvažově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah