PENZION U NOVÁKŮ - Vráž

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Nováků-rodinný penzion, který se nachází nedaleko Orlické přehrady.

Historie penzionu je velice bohatá. V minulosti navštěvovala tuto oázu klidu celá řada osobností českého národa (T. G. Masaryk, Edvard Beneš, Dr. Preiss), ale i lidé, kteří zde pouze chtěli strávit příjemné chvilky klidu a pohody. Okolí orlické přehrady k prožití nezapomenutelných momentů v rodinném Penzionu U Nováků přímo vybízí.

Součástí je-Krytý venkovní bazén 10×4 x1, 2.

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou bufetu, využití venkovního zakrytého bazénu a tenisového kurtu.

Penzion U Nováků je vhodným místem nejen pro rodinnou dovolenou, ale i pro firemní prezentace, školení, semináře, oslavy, svatby a sportovní soustředění.

Zajištění: cateringu, coffee breaků, coctailů a jiných akcí.

SVATBY- Penzion U Nováků nabízí pořádání svateb na míru přesně podle vašich představ.

ŠKOLENÍ-Uspořádejte si u nás v penzionu školenívaší firmy. K dispozici jsou profesionálně vybavené prostory.

PENZION U NOVÁKŮ ubytování v pensionu

Penzion U Nováků je situován v oblasti orlického jezera, kde při pohledu z okna pokoje budete nasávat fantastickou atmosféru klidu a pohody.

Nabízíme 10 pokojů standartně vybavených vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletou, bezdrátového připojení internetu přes WIFI. V jarních a podzimních měsících jsou pokoje vytápěny centrálním topením.

Dále nabízíme 5 pokojů situovaných v podkroví se společnými toaletami a sprchami. Tyto pokoje jsou většinou využívány uzavřenou skupinou hostů, kteří mají k dispozici celé patro penzionu.

Gastronomie

Gastronomie- Penzion U Nováků nabízí ve své stylové restauraci (kapacita 50 osob) kvalitní českou kuchyni doplněnou mezinárodní gastronomií. Je možnost vybrat si z pestré nabídky vín, aperitivů nebo destilátů. Veškerá poskytovaná gastronomie může být servírovaná také na terase (kapacita 30 osob) s výhledem na krásnou krajinu.

Dále nabízíme možnost objednat si akci v jakémkoliv provedení (svatba, oslava narozenin, atd.) přímo u bazénu, který je situován na jižní straně penzionu, včetně grilování masa a živé hudby.

Rezervovat ubytování v PENZION U NOVÁKŮ - Vráž

Nejbližší ubytování ve Vráži a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah