APARTMÁN BRATROUCHOV - Jablonec nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Přijeďte si odpočinout a zrelaxovat do příjemného apartmánu nového resortu Bratrouchov, v krásné a velmi klidné části západních Krkonoš poblíž Rokytnice a  Jablonce nad Jizerou.

Součástí objektu je rozlehlý pozemek s venkovním dětským hřištěm, outdoor posilovnou i plochami pro grilování. . Resort disponuje Key boxem, který se postará o předání klíčů od apartmánu 24/7. Přijedete tedy pohodlně v čase, který vám bude ideálně vyhovovat. Kódy ke vstupu do recepce a ke schránce s klíčem od apartmánu obdržíte nejpozději 24h před zahájením pobytu.

APARTMÁN BRATROUCHOV ubytování v apartmánu

Plně vybavený apartmán poskytuje pohodlné ubytování pro 1 - 4 osoby. Ložnice s dvojlůžkem, obývací pokoj s kuchyní a rozkládací pohovkou pro pohodlné přespání dalších dvou osob. Koupena se sprchovým koutem + toaleta. K dispozici jsou pod domluvě i 2 pračky v zázemí správce.

Gastronomie

Stravování vlastní - Plně vybavená kuchyň. Na skvělý oběd a večeři můžete vyrazit do vyhlášené restaurace Kamínek v Rokytnici. Na luxusní Plzničku a jiné dobroty zase do stylového hostince U Hásků, v nedalekém Františkově.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN BRATROUCHOV - Jablonec nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Jablonci nad Jizerou a okolí

Ubytování Jablonec nad Jizerou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah