HORSKÁ CHATA KROSNOV - Jablonec nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Horská chata Krosnov leží v překrásné lokalitě Krkonošského národního parku (KRNAP III. zóna) nedaleko Rokytnice nad Jizerou v Horní Dušnici.

Horská chata Krosnov je situována na konci slepé vedlejší silnice a nad chatou se nachází už jen několik místních chalup. Přímo k chatě vede obecní cesta (v zimě udržovaná a protahovaná), parkování je zdarma hned u domu naparkovišti. Ubytování je poskytováno v 11 pokojích a 1 apartmánu, s celkovou kapacitou 43 lůžek. Chata má velkou venkovní terasu s krbem a zahradu, vlastní tenisový kurt, saunu, hernu (billiard, fotbálek, ping-pong), dále bar, jídelnu a společnou kuchyň.

HORSKÁ CHATA KROSNOV ubytování v chatě

Celková kapacita chaty je 43 lůžek v 11 pokojích (dvou až pětilůžkových) a jednom třílůžkovém apartmánu s vlastní malou kuchyňkou. Každý z pokojů (i apartmán) má vlastní koupelnu - sprchový kout, umyvadlo, wc.

Gastronomie

K ubytování lze objednat snídani či polopenzi.

Okolí chaty a Jablonec nad Jizerou

Horská chata Krosnov leží v překrásné lokalitě Krkonošského národního parku (KRNAP III. zóna) nedaleko Rokytnice nad Jizerou v Horní Dušnici, na konci slepé ulice, což zaručuje naprostý klid. V okolí je velké množství turistických tras a cyklotras. V zimním období můžete zajet do některého lyžařského střediska v okolí (Rokytnice nad Jizerou, Vysoké nad Jizerou, Jablonec nad Jizerou, Poniklá, Vítkovice, Benecko). Přímo u chaty si můžete zahrát tenis.

Rezervovat ubytování v HORSKÁ CHATA KROSNOV - Jablonec nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Jablonci nad Jizerou a okolí

Ubytování Jablonec nad Jizerou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah