HOTEL STARÝ MLÝN - Rokytnice nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Starý mlýn se nachází v Krkonoších v Rokytnici nad Jizerou. Tento hotel nabízí ubytování v příjemném prostředí pro rodiny s dětmi, sportovce ale i pro firemní klientelu.

V celém objektu je bezplatné WiFi i LAN připojení. V letní sezóne je parkovište u hotelu neplacené.

V každém ročním období poskytuje okolní příroda množství volnočasových aktivit. Nabízíme ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a v čtyřlůžkových pokojích, ve studiích a v apartmánu. V každém pokoji je koupelna, WC, satelitní TV a zdarma přístup na internet. Všechny pokoje jsou nekuřácké. K hotelu patří také sauna a odpočívárna, příjemný relax poskytují uvolňující léčebné terapie. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází motokárová dráha o rozloze 1500m2. Domácí mazlíčci jsou vítáni, za poplatek 100 kč na noc.

Horský hotel Starý mlýn se nachází v horní části známého střediska Rokytnice nad Jizerou a nabízí ubytování v Krkonoších všem vyznavačům zimních i letních sportů, ale také těm, kdo hledají klidné místo pro dovolenou nebo firemní jednání.

Hotel nabízí ubytování (celkem 67 stálých lůžek) v převážně dvoulůžkových, ale i jedno-, tří- a čtyřlůžkových pokojích.

Každý pokoj má vlastní WC, sprchu a TV s českými a satelitními programy. Na pokojích je možné připojení k internetu zdarma - bezplatné Wi-Fi i LAN připojení.

Jsme kompletně nekuřácký hotel.

Hotel Podhrad se stal vítězem Czech Hotel Awards 2013 v kategorii 4* hotel roku v Jihočeském kraji.

HOTEL STARÝ MLÝN ubytování v hotelu

Krkonošský horský Hotel Starý Mlýn má proubytování k dispozici 26 pokojů, ve kterých je celkem67 stálých lůžek, dále je možno přidat až 20 přistýlek.

Každý pokoj má vlastní WC, sprchu a televizor s českými a satelitními programy.

Na pokojích je možné připojení k internetu - bezplatné Wi-Fi i LAN připojení.

Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Recepce

8:00 -20:00

Gastronomie

Jídelna o velikosti 70 m² se nachází v přízemí, má kapacitu 50 - 60 míst a jejísoučástí je malý bar.

K dispozici je promítací plátno, dataprojektor, DVD přehrávač, flipchart, připojení k internetu (přes kabel i Wi-Fi) a internetová kavárna. Na plátno o rozměrech 2×2 m je možná projekce televizního signálu nebo DVD doplněná o kvalitní stereo ozvučení.

Jídelna slouží především k podávání snídaní (švédský stůl) a večeří, ale po dohodě zde servírujeme i rauty nebo obědy větším skupinám.

Jídelna je také často využívána jako salónek pro různá školení, firemní setkání nebo společenské akce - svatby, oslavy atd. Stravování se pak většinou odehrává v hotelové restauraci.

Restaurace a vinárna se nachází v přízemí, má plochu 80m2 a 60 míst k sezení. Její součástí je dobře vybavený bar.

Restaurace slouží jak pro hotelové hosty, tak i pro veřejnost a v hlavních sezónách (zima a léto) je otevřeno každý den, jinak 6 dní v týdnu.

K dispozici je promítací plátno, dataprojektor, DVD přehrávač, flipchart, připojení k internetu (přes kabel i Wi-Fi) a televize se satelitními programy. Na plátno o rozměrech 2×2 m je možná projekce televizního signálu nebo DVD doplněná o kvalitní stereo ozvučení.

Tyto doplňky jsou často využívány firmami v kombinaci s rezervací celé restaurace pro různá školení a meetingy.

Je zde menší parket, kde hraje k tanci a poslechu živá hudba - zejména v zimě nebo na objednávku pro větší skupiny.

V nabídce vín najdete zejména kvalitní vína z jižní Moravy a výběr lahůdek z Francie, z ostatních nápojů upozorňujeme hlavně na velký sortiment Single malt skotské whisky a pivo Budvar.

Rezervovat ubytování v HOTEL STARÝ MLÝN - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah