MODRÝ PENZION - Rokytnice nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Modrý penzion nabízí ubytování v Rokytnici nad Jizerou.

Modrý penzion se nachází v Rokytnici nad Jizerou, v blízkosti několika lyžařských areálů. Nabízí ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastní koupelnou. K dispozici je také zahrada s posezením, ohništěm a grilem, dětským hřištěm, minigolfem. Uvnitř penzionu je zřízen dětský koutek a lyžárna. Součástí penzionu je restaurace s barem. Parkování přímo v areálu. Wifi připojení k internetu zdarma. Zapůjčení dětské postýlky zdarma.

MODRÝ PENZION ubytování v pensionu

K dispozici jsou dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje. Každý pokoj je vybaven TV, posezením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem, WC a fénem. Na všech pokojích je připojení k internetu.

Gastronomie

Součástí ubytování je kontinentální snídaně. Obědy a večeře si můžete dát přímo v restauraci v penzionu, případně si zajít do jedné z dalších restaurací v okolí.

Okolí pensionu a Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou je vyhledávaným cílem především v zimních měsících, kdy je zde v provozu několik lyžařských areálů, nejbližší se nachází necelých 700 m od penzionu. V letní sezóně je okolí vhodné pro pěší turistiku nebo cykloturistiku. V okolí penzionu si můžete také zahrát tenis, volejbal, na zahradě u penzionu také minigolf nebo venkovní šachy či dámu.

Rezervovat ubytování v MODRÝ PENZION - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah