PENZION U VOCTA - Rokytnice nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Vocta nabízí ubytování v Rokytnici nad Jizerou.

Penzion U Vocta se nachází v oblíbeném lyžařském městečku Rokytnice nad Jizerou a poskytuje ubytování v devíti dvou až pětilůžkových pokojích. Dále mají hosté k dispozici společenskou místnost se stolním fotbálkem a krbem. Parkování zajištěno přímo u penzionu. Součástí penzionu je hospůdka v krkonošském stylu, kde se také podávají snídaně v zimní sezóně. Lyžárna / kolárna přímo v objektu. V letních měsících možnost využití zahrady s venkovním posezením a grilem.

PENZION U VOCTA ubytování v pensionu

K dispozici je celkem 9 pokojů - tři dvoulůžkové, a po dvou tří, čtyř a pětilůžkových. Větsina pokojů má společnou koupelnu i WC, některé mají WC přímo na pokoji. Pro všechny pokoje je také společná malá kuchyňka a společenská místnost se stolním fotbálkem a šipkami.

Gastronomie

V ceně ubytování je v zimní sezóně snídaně podávaná v hospůdce přímo v penzionu. Hosté mají k dispozici malou společnou kuchyňku. V okolí se nachází mnoho dalších restaurací.

Okolí pensionu a Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou je vyhledávaným cílem především v zimním období, kdy je zde v provozu hned několik lyžařských areálů. Nejbližší se nachází cca 600 m od penzionu, lyžařský areál Horní Domky s jednou z nejdelších lanovek v České republice je vzdálen jen 3 minuty jízdy autem. Dorazit můžete i v letních měsících, okolí je bohaté na turistické a cyklistické trasy, přímo v Rokytnici nad Jizerou si můžete zahrát tenis, bowling nebo si odpočinout v sauně. Zajet si můžete i do krytého bazénu v Jilemnici (20 km) nebo do Aquaparku v Jablonci nad Nisou (35 km).

Rezervovat ubytování v PENZION U VOCTA - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah