PENZION MAJOR - Rokytnice nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný Penzion Major se nachází v Rokytnici nad Jizerou a nabízí ubytování v luxusních apartmánech.

Penzion nabízí svým hostům půjčovnu lyžařského vybavení a lyžařskou školu, kde je profesionální výuka zajištěna výhradně instruktory s platnou licencí akreditovanou MŠMT, opravňující vyučovat v lyžařské škole. Pro hosty je připravena bezplatná kyvadlová doprava k lyžařským vlekům.

V apartmánech je wifi připojení zdarma, parkovat lze přímo u apartmánů. Hosté penzionu mohou využít i zahradu s grilem, pro děti je připraveno dětské hřiště.

PENZION MAJOR ubytování v pensionu

V rodinném penzionu Major v Rokytnici nad Jizerou Vám nabízíme ubytování v luxusních apartmánech, které jsou vybaveny vlastní kuchyňkou včetně nádobí a zařízení potřebného k vaření, vlastní koupelnou se sprchou a sociálním zařízením, ložní prádlo, ručníky, Tv + sat, připojení k internetu kabelem nebo wi-fi zdarma.

Gastronomie

Každý apartmán je vybaven vlastní kuchyňskou linkou. V blízkosti ubytování je celá řada restauračních zařízení a obchodů s potravinami.

Okolí pensionu a Rokytnice nad Jizerou

Horské středisko Rokytnice nad Jizerou nabízí mnoho možností sportovního vyžití nejenom v zimní sezoně ale i v sezoně letní. Okolí je ideální pro lyžování a snowboarding, horská kola, turistiku nebo jen pro relax a odpočinek. V blízkosti apartmánů se nachází celá řada sporotovních a kulturních center (Bike park - freeride na kolech, travní lyžování, terénní koloběžky, motokáry, paragliding, bazén Jilemnice, bobová dráha Harrachov, Monkey Park atd.).

Lyžařské centrum Harrachov je vzdáleno pouhých 12 kilometrů.

Rezervovat ubytování v PENZION MAJOR - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah