APARTMÁNY KUKAČČÍ HNÍZDO - Benešov nad Ploučnicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Vítejte v apartmánech Kukaččí hnízdo. Jedná se o zrekonstruovaný dům v historickém centru města. V domě jsou k dispozici tři apartmány, každý v jednom podlaží.

Vítejte v apartmánech Kukaččí hnízdo. Jedná se o nově zrekonstruovaný dům v historickém centru města. V domě jsou k dispozici tři apartmány, každý v jednom podlaží.
Apartmán v přízemí je vhodný pro dvě osoby s možností přistýlky pro děti na rozkládacím gauči. Apartmán v druhém podlaží je vhodný pro početnější rodiny s manželskou postelí a dvěma palandami v samostatném pokoji. Součástí apartmánu v podkroví je balkón s výhledem do okolí.
Snažili jsme se v apartmánech vytvořit domácí prostředí pro příjemné prožití vaší dovolené. Na dvoře máte možnost posezení s využitím plynového grilu. Případně posezení v bývalém chlévě. V chodbě je dostatek místa pro uložení kol. Jsme rodina, která se rozhodla nabízet ubytování v našem rodném kraji. Naším cílem je, aby jste se u nás cítili dobře. Rádi vám poradíme s využitím vašeho času a vyjdeme vstříc vašim požadavkům. .

APARTMÁNY KUKAČČÍ HNÍZDO ubytování v apartmánu

APARTMÁN 1 – V PŘÍZEMÍApartmán v přízemí je vhodný pro dvě osoby. V obývacím pokoji je manželská postel a rozkládací pohovka. Rozkládací pohovku lze případně využít jako přistýlky. K dispozici je kompletně vybavená kuchyně a jídelní kout. Součástí apartmánu je koupelna se sprchovým koutem.
APARTMÁN 2Apartmán 2 je v prvním patře. Je vhodný i pro rodiny s více dětmi. V obývacím pokoji je manželská postel a v samostatném pokoji jsou dvě palandy. K dispozici je kompletně vybavená kuchyně a jídelní kout. Součástí apartmánu je koupelna se sprchovým koutem.
APARTMÁN 3Apartmán je ve druhém patře, v podkroví. V obývacím pokoji je manželská postel a dvě samostatné postele. Případně lze jako přistýlky využít rozkládací gauč. K dispozici je kompletně vybavená kuchyně s jídelním koutem. Součástí apartmánu je koupelna se sprchovým koutem. Využít lze i balkón s výhledem na protější kopec a část města.
Na dvoře je připravené posezení s plynovým grilem. 
Na dvoře je též prostor pro posezení pod střechou v bývalém chlévě. 
Na konci chodby je dostatek místa pro uložení kol.

Okolí apartmánu a Benešov nad Ploučnicí

Využijte apartmánu jako ideálního výchozího bodu pro turisiku i cykloturistiku. Cyklostezka Ploučnice je 300m od ubytování. Navštivte Národní park České Švýcarsko, Pravčickou bránu, lodičky v Hřensku, ZOO v Děčíně a v Ústí nad Labem, zámek u nás v Benešově nebo v Děčíně. Vyzkoušejte lanovou dráhu na Komáří vížku, plavbu po Labi na raftu nebo výletní lodí nebo lezení na nejkrásnější městské ferratě v Děčíně. Zavítejte na Benešovské termální koupaliště, do Aquaparku v Děčíně. Tímto výčet možností zdaleka nekončí.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY KUKAČČÍ HNÍZDO - Benešov nad Ploučnicí

Nejbližší ubytování v Benešově nad Ploučnicí a okolí

Ubytování Benešov nad Ploučnicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah