APARTMÁNY SHARKA - Děčín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Sharka najdete v okrajové části Děčína Folknáře, u konečné autobusu.

Dům s apartmány je na kopci s výhledem na Děčín a okolí.

Apartmány Sharka leží na okraji Děčína u málo frekventované silnice na kopci s výhledem na Děčín a okolí. K ubytování jsou připraveny 4 apartmány pro 1- 4 osob. K zapůjčení venkovní gril, dětská postýlka a dětská židlička. Parkování u silnice, případně za poplatek přímo v objektu. Wifi připojení k internetu samozřejmostí.

Apartmány jsou tři A1, A2, A4, v přízemí se samostatnými vchody a oplocenými terasami s posezením a přístřeškem. Čtvrtý apartmán A3 je ve druhém patře s balkónem, samostatným vchodem (venkovní schodiště) Apartmán A1 a A4 můžete využít pro jednu rodinu-možnost propojení dveřmi, které apartmány rozděluje. Apartmán A2 a A4 jsou vedle sebe, což je také pro rodiny výhodou. U apartmánů A1 a A2 je venkovní dětský koutek. Každý apartmán má svou kuchyňku, ale stravu a občerstvení si můžete u nás objednat.

APARTMÁNY SHARKA ubytování v apartmánu

K dispozici jsou 4 apartmány s kapacitou 1 - 4 osob. 3 apartmány jsou v přízemí, jeden v patře se vstupem po venkovním schodišti (nevhodné pro špatně chodící osoby a psi). Ke každému apartmánu náleží krytá pergola / balkon. Ve všech apartmánech je televize, fén, ručníky, lednice, mikrovlnka, vařič nebo sporák, vybavená kuchyň, toalet. papír, mycí prostředky, lůžkoviny a povlečení.

Recepce

Každý apartmán má vlastní vchod i klíče, takže není potřeba dodržovat v průběhu pobytu dobu příchodu a odchodu. Doba příjezdu do ubytování je mezi 14.00 a 18.00. ale po dohodě lze čas upravit, a Vy můžete přijet kdykoliv. Pokud by jste potřebovali odvoz, lze zajistit u nás za poplatek.

Gastronomie

K ubytování lze objednat snídani, polopenzi. Můžete si objednat večeři a občerstvení u nás do apartmánů, nebo posedět na verandě, či terase budovy apartmánů. Naší specialitou jsou jídla na grilu. (výtečná žebírka s luxusní nedovo-pivní omáčkou) Můžeme Vám připravit svačinku na výlet. Možnost objednat i vegetariánské či dětské jídlo. Ceny a nabídka jídel a občerstvení je v jídelním lístku v apartmánech, nebo na domluvě.

Okolí apartmánu a Děčín

V okolí lze provozovat turistiku a cyklistiku. Za apartmány se rozkládají lesy, louky, dojít můžete na rozhlednu Sokolí vrch (2,5 km), ze které je vidět na celý Děčín a okolí. V zimních měsících možnost běžkování. V Děčíně můžete navštívit ZOO nebo děčínský zámek. Vyžití je na ferratě, cyklistických stezkách či řece Labi (kanoistika, paddelbord) Fitnes, solárium, cvičení na trampolínách (5 km) Výlety: Tissé stěny. Sněžník (úžasný v zimě) - na něj je vidět z apartmánů. Pastýřská stěna, Děčínský zámek - také uvidíte z apartmánů) Výlety v Děčíně a přilehlém okolí. . doporučíme. Výlety do Jetřichovic, např. Dolský mlýn, ke kterému se dostanete broděním řekou Kamenice. Mariánská skála, Loupežnický hrad, Pavlíno údolí a spousta krásných tras lesem. Kousek to je i za hranice do Německa na krásné turistické celodenní výlety. Samozřejmě nesmím zapomenout na Hřensko- výlet lodičkami. Pravčická brána, Belveder, rozhledna Růženka. Koupání je v Děčíně. Benešově nad Ploučnicí Jílovém a Č. Kamenici na koupališti. Další koupání je na jezeře Milada, Barbora. Rybníky Oleška a spousta dalších. Týden Vám nebude stačit

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY SHARKA - Děčín

Nejbližší ubytování v Děčíně a okolí

Ubytování Děčín


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah