UBYTOVÁNÍ U PEKAŘE - Děčín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování U Pekaře nabízí svým hostům ubytování v historickém centru města Děčín v nově zrekonstruovaných apartmánech a pokojích. K dispozici jsou dvoupokojové Apartmány s maximální kapacitou pěti lůžek nebo Studia s kapacitou tří lůžek (pokoje s koupelnou a vybaveným kuchyňským koutem). Pokoje typu Dvoulůžkový, Rodinný a Čtyřlůžkový jsou vybaveny vlastní koupelnou, ale kuchyňka je dostupná ve společném prostoru.

Parkování automobilu je dostupné všude v okolí Ubytování U Pekaře (ulice Lázeňská nebo Masarykovo náměstí - monitorováno kamerovým systémem města Děčín). Parkování je veřejné, bez omezení (žádné zóny) a platí se buď formou parkovacího automatu, nebo SMS.

Parkování je možné také rezervovat na přilehlém soukromém parkovišti za poplatek 150 Kč za pobytovou noc.

UBYTOVÁNÍ U PEKAŘE ubytování v pensionu

Ubytování U Pekaře nabízí svým hostům ubytování v historickém centru města Děčín v nově zrekonstruovaných apartmánech a pokojích. K dispozici jsou dvoupokojové Apartmány s maximální kapacitou pěti lůžek nebo Studia s kapacitou tří lůžek (pokoje s koupelnou a vybaveným kuchyňským koutem). Pokoje typu Dvoulůžkový, Rodinný a Čtyřlůžkový jsou vybaveny vlastní koupelnou, ale kuchyňka je dostupná ve společném prostoru.

Ve vybavení všech apartmánů i studií je televize, wi-fi, vlastní vybavená koupelna (včetně ručníků) se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Dále jsou všechny apartmány vybaveny kuchyňským koutem se základním nádobím (hrnky, sklenice, talíře, příbory, hrnce, apod.), rychlovarnou konvicí a mikrovlnnou troubou. Na objednání lze pronajmout dětskou postýlku. Cena postýlky je 150 Kč na noc.

Recepce

Recepce je otevřena od 7:00 do 22:00 hodin.

Standardní čas pro příjezd je od 14:00 do 22:00 hodin a odjezd je od 7:30 do 10:00 hodin (v případě potřeby lze domluvit i jiný čas).

Gastronomie

Snídaně je zahrnuta v ceně pokoje a je podávána v čase od 7:30 do 10:00 hod - dle požadavků našich hostů. V případě potřeby Vám připravíme i snídaňový balíček s sebou.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U PEKAŘE - Děčín

Nejbližší ubytování v Děčíně a okolí

Ubytování Děčín

 

  • KEMP DĚČÍNKEMP DĚČÍN - 0.8 km
    • ubytování v areálu kempu za 160 Kč

Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah