PENZION POD ZÁMKEM - Děčín

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion pod Zámkem se nachází v centru města Děčína, uprostřed městské zeleně, naproti zámeckým zahradám děčínského zámku a zámeckého rybníka. Díky své ideální poloze v klidové zóně, se ubytovaným hostům nabízí různé možnosti vyžití, a to jak relaxace v příjemném prostředí penzionu, s malebnými pohledy do zámeckých zahrad místního zámku, jiné hosty zase svou ideální polohou vybízí k romantickým procházkám po místních pamětihodnostech a turisticky jistě zajímavých místech, jako je např. nedaleká Růžová zahrada, ze které je možné z několika vyhlídkových míst shlédnout samotné staré město Děčín, které se rozprostírá pod barokním, secesním zámkem, tak i nedaleká dominanta města Děčína Pastýřská rozhledna, ze které je město Děčín vidět jako na dlani. Pro sportovně založené hosty je právě pod Pastýřskou cenou umístěna horolezecká Ferrata, s různými stupni lezeckých úrovní, kde velkolepý skalní masiv láká turisty do svého stínu a nabízí skvělou adrenalinovou zábavu.
Kousek od Penzionu vede i významná středoevropská cyklotrasa, kde si zákazník může na mapě vybrat sám svou cílovou destinaci, dle svého výběru a své kondice.
Pro ty ubytované, kteří nemají s sebou svá jízdní kola, lze zajistit i vypůjčení kol, v místní půjčovně, na Labském nábřeží. Hosté se každopádně mohou obrátit na milý personál recepce, který jim zcela jistě splní de fakto každé přání.
Do budoucna Penzion počítá s vlastní půjčovnou kol, jak pro dospělé, tak i pro děti.
Poloha penzionu umožnuje hostům být během několika minut v centru města, které nabízí nespočet malebných zákoutí, posezení v místních kavárnách, cukrárnách, vinotékách, kde hosté při konzumaci a posezení např. u dobrého vínka, či kávy z čerstvě namletých bobů, s křehkým a voňavým desertem, zažijí neskutečné spojení nádherných chuťových prožitků s nezaměnitelnými scenériemi.
Dominantou města je taktéž samotná řeka Labe, která zde protíná České středohoří a vytváří tak nezaměnitelné přírodní scenérie. Labský kaňon zde po dobu tisíců let vytvořil dokonalá zákoutí, které turisté mohou osobně shlédnout na palubě jedné z několika vyhlídkových lodí. Opět je zde personál penzionu, který ochotně poradí jak s tipem na výlet, tak i zajištěním lodních lístků. Např. cesta dolů, po proudu řeky, vás doveze, do Hřenska, , které je přestupní stanicí, k dalším cílům, jako je výlet na úplný vrchol a lesní středoevropskou skalní dominantu, do středu Českého Švýcarska, na Pravčickou bránu, kde se budete moci rozhlédnout z nesčetných skalních věží a rozhleden, či na opačném straně, dole v údolí, plavba na lodičkách, po řece Kamenici. Překrásná je projížďka lodí Divokou a Edmundovou soutěskou.
Zkrátka Děčín a jeho překrásné okolí je ideálním místem pro volný čas, ať už ho trávíte jakýmkoliv způsobem

Penzion pod Zámkem, jak už ostatně vypovídá jeho název je umístěn v těsné blízkosti Děčínského zámku.
Budova je trojpodlažní, s hlavním vchodem do recepce, z ulice Na Plovárně. Penzion nabízí celkem 12 pokojů, z toho je jeden třílůžkový, dále pokoje dvojlůžkový, kde na řadu z nich je možno zajistit i přistýlku. Celková kapacita penzionu je celkem 27 lidí. Pokoje jsou umístěny na 1. a 2. NP. Součástí každého pokoje je samostatná koupelna se sprchovým koutem. Pokoj dále nabízí varnou konvici a s několika jednodávkovými nápoji. Součástí je i barevný TV s programy a WIFI připojením.
Parkování pro osobní automobily je u Penzionu zdarma, vjezd na parkoviště je ze zadní části penzionu, vedle Zámeckého rybníka.
Penzion nabízí pro ubytované hosty možnost zajištění snídaňového voucheru (breakfast voucher), s možností výběru buď snídaňového menu, či uplatnění voucheru na jakoukoliv objednávku během celého dne, v hodnotě 130 Kč.

PENZION POD ZÁMKEM ubytování v pensionu

Penzion pod Zámkem nabízí celkem 12 pokojů, z toho je jeden třílůžkový, dále pokoje dvojlůžkový, kde na řadu z nich je možno zajistit i přistýlku.
Celková kapacita Penzionu je celkem 27 lidí. Pokoje jsou umístěny na 1. a 2. NP. Součástí každého pokoje je samostatná koupelna se sprchovým koutem. Pokoj dále nabízí varnou konvici a s několika jednodávkovými nápoji. Součástí je i barevný TV s programy a WIFI připojením.

Recepce

Recepce je otevřena v pracovní dny (od po-ne) : od 9´h-11´h a 14´h- 17´h
V případě nájezdu v jiných termínech, než je uvedeno, je zde kontakt na - vedoucí penzionu. tel. - paní Martina Strnadová
- asistentka vedoucí provozu: tel. - paní Miluše Přibylová

Gastronomie

Penzion nenabízí vlastní kuchyň, ale personál Penzionu vždy velmi ochotně doporučí svým hostům, různé volby dle přání zákazníků

Okolí pensionu a Děčín

Penzion pod Zámkem se nachází v centru města Děčína, uprostřed městské zeleně, naproti zámeckým zahradám děčínského zámku a zámeckého rybníka. Díky své ideální poloze v klidové zóně, se ubytovaným hostům nabízí různé možnosti vyžití, a to jak relaxace v příjemném prostředí penzionu, s malebnými pohledy do zámeckých zahrad místního zámku, jiné hosty zase svou ideální polohou vybízí k romantickým procházkám po místních pamětihodnostech a turisticky jistě zajímavých místech, jako je např. nedaleká Růžová zahrada, ze které je možné z několika vyhlídkových míst shlédnout samotné staré město Děčín, které se rozprostírá pod barokním, secesním zámkem, tak i nedaleká dominanta města Děčína Pastýřská rozhledna, ze které je město Děčín vidět jako na dlani. Pro sportovně založené hosty je právě pod Pastýřskou cenou umístěna horolezecká Ferrata, s různými stupni lezeckých úrovní, kde velkolepý skalní masiv láká turisty do svého stínu a nabízí skvělou adrenalinovou zábavu.
Kousek od Penzionu vede i významná středoevropská cyklotrasa, kde si zákazník může na mapě vybrat sám svou cílovou destinaci, dle svého výběru a své kondice.
Pro ty ubytované, kteří nemají s sebou svá jízdní kola, lze zajistit i vypůjčení kol, v místní půjčovně, na Labském nábřeží. Hosté se každopádně mohou obrátit na milý personál recepce, který jim zcela jistě splní de fakto každé přání.
Do budoucna Penzion počítá s vlastní půjčovnou kol, jak pro dospělé, tak i pro děti.
Poloha penzionu umožnuje hostům být během několika minut v centru města, které nabízí nespočet malebných zákoutí, posezení v místních kavárnách, cukrárnách, vinotékách, kde hosté při konzumaci a posezení např. u dobrého vínka, či kávy z čerstvě namletých bobů, s křehkým a voňavým desertem, zažijí neskutečné spojení nádherných chuťových prožitků s nezaměnitelnými scenériemi.
Pro milovníky vodních sportů a vyžití je nedaleko penzionu i moderní Aquapark s bazény, tobogany, výřivkou a saunou. Aquapark nabízí několik venkovních bazénů, 50 a 25 m, s celoroční termální vodou o teplotě 28 stupů. Krytá část bazénu nabízí 25 m bazén, dětský bazén, tři tobogany, vodní hřib, divokou řeku a jiné. Ve venkovní části Aquaparku se nachází dětský koutek, dvě beachvolejbalové hřiště, s možností úpravy na plážový fotbal.

Rezervovat ubytování v PENZION POD ZÁMKEM - Děčín

Nejbližší ubytování v Děčíně a okolí

Ubytování Děčín

 

  • KEMP DĚČÍNKEMP DĚČÍN - 0.7 km
    • ubytování v areálu kempu za 160 Kč

Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah