HOTEL KOCANDA - Děčín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Kocanda se nachází v klidné části města přímo u řeky Labe přímo na cyklostezce která vás za 5 minut dovede do centra Děčína příjemnou procházkou přes zámecký park. Hotel Kocanda je častým cílem nejen cyklistů, vodáků i rodin s dětmi ale je i vhodným místem pro pracovní cesty.

Hotel Kocanda nabízí kombinaci moderních pokojů, privátního wellness centra, vyhlášená restaurace a stává se tak ideálním místem a vstupní branou pro Váš výlet za krásami Českého Švýcarska ať již pěšky, na kole nebo lodí.
Hotel disponuje 25 pokoji s obsazeností 1 - 5 osob. Pokoje jsou vybavené plazmovou televizí, zdravotními matracemi a Wifi. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení a koupelnu. V nabídce jsou standardní pokoje, managerské pokoje s vlastním internetem a pracovním koutem, pokoj nadstandardní s vlastní infrasaunou a pokoj antialergický.

HOTEL KOCANDA ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybavené plazmovou televizí, zdravotními matracemi a Wifi. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení a koupelnu. V nabídce jsou standardní pokoje, managerské pokoje s vlastním internetem a pracovním koutem, pokoj nadstandardní s vlastní infrasaunou a pokoj antialergický.

Recepce

Check in: od 14:00 do 21:00. Check out: do 10:00
DĚKUJEME, ŽE ČAS ODBAVENÍ I ČAS ODJEZDU Z HOTELU RESPEKTUJETE.

Gastronomie

Restaurace Kocanda s kapacitou až 250 hostů nabízí tradiční českou kuchyni, ale i speciality připravované podle nejnovějších trendů. Z nápojů doporučujeme tankové pivo Pilzner Urquell, domácí limonádu nebo točenou kofolu. Nechybí ani výborná káva.

Využijte našich bohatých zkušeností s pořádáním různých typů akcí, jako jsou svatby, oslavy, firemní večírky, promoce, pohřby nebo školení a prezentace. Pokud chcete využít služeb restaurace Kocanda doporučujeme rezervaci stolu. Obzvláště v letních měsících.

Okolí hotelu a Děčín

Hotel a restaurace Kocanda Vám nabízí spoustu možností, jak se sportovně vyžít. .

Přímo před hotelem je nová cyklostezka, po které se můžete vydat na kole nebo bruslích na výlet. Jsme držitelé certifikátu & . 34; Cyklisté vítáni & . 34; a tak u nás cyklisté najdou zázemí v podobě úložny kol, sportovního menu, nebo základního vybavení pro případné opravy. Do zeleně přímo u hotelu je zasazeno velké dětské hřiště, kde jsme pro děti připravili pískoviště, prolézačky, klouzačky, lanovkou, horolezeckou stěnou, tobogán a jiné atrakce. Široko daleko takto vybavené hřiště není a my věříme, že se tu děti od tří do třinácti let vyřádí. Hřiště je v provozu dle aktuálního počasí!

Rezervovat ubytování v HOTEL KOCANDA - Děčín

Nejbližší ubytování v Děčíně a okolí

Ubytování Děčín

 

  • KEMP DĚČÍNKEMP DĚČÍN - 0.2 km
    • ubytování v areálu kempu za 160 Kč

Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah