APARTMÁNY U RŮŽOVÉ ZAHRADY - Děčín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nekuřácká restaurace U růžové zahrady a ubytování Bohemian Rose Garden Apartments jsou zařízena ve francouzském stylu a nabízí stravování a ubytování v historickém centru Děčína u Děčínského zámku a Růžové zahrady

Apartmán o velikosti 77m2 z roku 1892, nabízí hostům dva prostorné pokoje s výhledem na Děčínský zámek, Růžovou zahradu, Salla Terrenu, Gloriet, Dlouhou jízdu a Kostel Povýšení sv. Kříže (v roce 1752 byl do kostela přivezen z Říma obraz Panny Marie posvěcený Benediktem XIV a kaple tak získala status poutního místa).

V apartmánech je kuchyňská linka, šatna a koupelna se sprchovým koutem a WC. Ložní prádlo a WIFI připojení je zdarma. Vzhledem k blízkosti cyklostezek je k dispozici zdarma úschovna kol a dobíjení elektrokol. Poblíž Apartmánu je Via Ferrata a přístaviště výletních lodí. Z výletů doporučujeme Pravčickou bránu (největší pískovcová skalní brána v Evropě), Děčínský Sněžník, Židovskou Synagogu, Tiské stěny (točil se zde film Letopisy Narnie – Lev, čarodějnice a skříň). Děčínsko nabízí množství cyklostezek, lezeckých stěn a turistických tras.

Nabízíme také stravování v restauraci U Růžové Zahrady, která se nachází v objektu Apartmánů. Můžete zde ochutnat francouzské a české speciality

Pro hosty je k dispozici zdarma parkování na městských pozemcích nebo na našem soukromém pozemku u Děčínského zámku.

APARTMÁNY U RŮŽOVÉ ZAHRADY ubytování v apartmánu

V apartmánech je kuchyňská linka, šatna a koupelna se sprchovým koutem a WC. Ložní prádlo a WIFI připojení je zdarma. Pokoje jsou vybaveny dvoulůžkem, sezením a LCD televizorem. Okna vedou do pěší zóny, takže se jedná o velice klidné ubytování. Větší množství oblečení je možné uložit do samostatné šatny. Návštěvníci mají k dispozici kompletně vybavenou kuchyň s ledničkou a varnou deskou pro možnost samostatného vaření. Jídelní stůl pro 5 osoby je součástí kuchyně

Gastronomie

Restaurace Bohemian Rose Garden Apartments se nachází v objektu Apartmánů. Typickým rysem pro restauraci Bohemian Rose Garden Apartments je otevřená kuchyně, kdy všichni hosté mají možnost nahlédnout na práci kuchařů při přípravě pokrmů. Svůj den můžete příjemně zahájit snídaňovým menu. Restaurace nabízí kromě skvělých francouzských specialit také vybraná česká jídla, zároveň i posezení v příjemném prostředí. Pokrmy lze doplnit pestrým výběrem nealkoholických nápojů, plzeňského piva, kávy Lamborghini a dobrého českého a zahraničního vína.

Kapacita restaurace je 60 míst, v letních měsících však lze využít i zahrádku, čímž se kapacita rozroste o dalších 60 míst.

Pro děti jsou připraveny dětské stoličky a pro vyplnění dlouhých chvil jim lze zapůjčit pastelky a omalovánky.

Okolí apartmánu a Děčín

Poblíž Apartmánu je Via Ferrata a přístaviště výletních lodí. Možnost výletů na Pravčickou bránu (největší pískovcová skalní brána v Evropě), Děčínský Sněžník, Židovskou Synagogu, Tiské stěny (točil se zde film Letopisy Narnie – Lev, čarodějnice a skříň). Děčínsko nabízí množství cyklostezek, lezeckých stěn a turistických tras.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U RŮŽOVÉ ZAHRADY - Děčín

Nejbližší ubytování v Děčíně a okolí

Ubytování Děčín

 

  • KEMP DĚČÍNKEMP DĚČÍN - 0.7 km
    • ubytování v areálu kempu za 160 Kč

Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah