PENSION VE STARÉM KRÁMĚ - Srbská Kamenice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Ve starém Krámě leží v obci Srbská Kamenice, jedné z nejznámějších obcí a rekreačních středisek Českého Švýcarska.

Poznejte krásy skalních měst a magické krajiny národního parku Českého Švýcarska. Nabízíme Vám možnost ubytování a stravování za cenově výhodných podmínek v rodinném penzionu uprostřed malebné vísky Srbská Kamenice.

Ubytujeme Vás v době od 14,00 do 18,00 hod. , při odjezdu je nutné pokoje vyklidit do 10,00 hod. Po dohodě na vaše přání zařídíme možnost jiného času nástupu a odjezdu. Jednodenní pobyty pouze pokud je volná kapacita. Závazné rezervace na víkendové pobyty potvrzujeme ne dříve než 6 týdnů před termínem.

Možné parkování v garáži (max. 2 auta) za poplatek nebo bezplatné parkování v zahradě u rodinného domu. Možnost půjčení 3 horských kol. Hosté mohou využívat připojení k WI-FI internetu (volná bezdrátová síť)

PENSION VE STARÉM KRÁMĚ ubytování v pensionu

Ubytování je možné v apartmánech.

Obytná místnost s kuchyňským koutem elektrický dvojvařič, lednice, ložnice, televize, satelit, sprcha s WC.

K prostorné obytné místnosti, vybavené televizí se satelitním příjmem a kuchyňským koutem (elektrický dvojvařič, lednice), náleží ložnice a sociální zařízení se sprchovým koutem.

Gastronomie

Pro naše hosty je k dispozici restaurace s možností celodenního stravování. Pro objednané akce je možné využít sál pro 60 osob, vhodný pro pořádání společenských akcí, včetně svateb a rautů. Restaurace nabízí hostům k posezení dvě venkovní terasy, které zpříjemní v letních měsících grilování. Pro hosty je k dispozici vyhrazené bezplatné parkoviště před restaurací.

Okolí pensionu a Srbská Kamenice

Penzion je obklopen uklidňující zelení a ideálním místem k odpočinku pro milovníky přírody. Nachází se v obci Srbská Kamenice v údolí říčky Kamenice v nadmořské výšce 210 m na východním úpatí Růžovského vrchu. Dominantou obce je barokní kostel sv. Václava vystavěný v letech 1772-76.

Pro sportovní vyžití je k dispozici hřiště na malou kopanou, volejbal, nohejbal, stolní tenis, po dohodě možno využít bezplatně privátní bazén. Obecní úřad nabízí za poplatek multifunkční hřiště i s večerním osvětlením.

Rezervovat ubytování v PENSION VE STARÉM KRÁMĚ - Srbská Kamenice

Nejbližší ubytování v Srbské Kamenici a okolí

Ubytování Srbská Kamenice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah