BED AND BREAKFAST TVRZ - Velká Bukovina

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Bed and Breakfast Tvrz se nachází v obci Velká Bukovina mezi Českou Lípou a Děčínem. ​Na okraji vesnice v kopcovitém a lesnatém terénu se nachází mohutný objekt s neobvyklou kaplí s unikátní historickou gotickou klenbou.   Tento objekt je postaven na základech bývalé středověké Tvrze a je obklopen velkou zahradou. Na této zahradě, o rozloze téměř 3.00 0 m2, najdete po celý den jale slunna místa, tak i stinne kouyt. Útočiště před sluncem můžete také po celý den najít za silnými zdmi Tvrze.

​Bed and Breakfast Tvrz se nachází v obci Velká Bukovina mezi Českou Lípou a Děčínem.   ​Na okraji vesnice v kopcovitém a lesnatém terénu se nachází mohutný objekt s neobvyklou kaplí s unikátní historickou gotickou klenbou.   Tento objekt je postaven na základech bývalé středověké Tvrze a je obklopen velkou zahradou. Na této zahradě, o rozloze téměř 3.00 0 m2, najdete po celý den jale slunna místa, tak i stinne kouyt. Útočiště před sluncem můžete také po celý den najít za silnými zdmi Tvrze.
Kaple slouží jako společenská místnost a jídelna. Klidný a příjemný pobyt vám poskytne neopakovatelná atmosféra domu i zahrady.   Po domluvě je možné ubytovat spolu s vámi i vašeho domácího mazlíčka za poplatek. Tento požadavek, prosím, uveďte při rezervaci.

BED AND BREAKFAST TVRZ ubytování v pensionu

V objektu Tvrze jsou k dispozici čtyři ložnice, z nichž každá má vlastní sociální zařízení, WC, sprchový kout, WiFi, televizi.   Na chodbě je lednice, mikrovlnná trouba a varná konvice pro hosty.

Gastronomie

​Ráno se podává vydatná snídaně.   Při večerním posezení v zahradě je možné připravit oheň, při posezení uvnitř objektu je možné podávat kávu, čaj nebo jiné nápoje

Rezervovat ubytování v BED AND BREAKFAST TVRZ - Velká Bukovina

Nejbližší ubytování Velká Bukovina a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah