DŮM V CENTRU - Česká Kamenice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Dům v Centru je dům mnoha významů. V celém přízemí domu, kde je zachována stará identita, je obchod s látkami a drobným dárkovým zbožím. V prvním a druhém patře se nachazejí apartmány.

“Dům v Centru” je dům mnoha významů. V přízemí domu, kde je zachována stará identita, je obchod s látkami a drobným dárkovým zbožím. Při průchodu obchodem do prvního a druhého patra jsou pro Vás připraveny tři apartmány. Každý z nich se liší svým typem. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň. Káva a čaj k dispozici. Pro naše hosty je v zadní části domu k dispozici posezení. Toto místo je atriem, kde uprostřed denního shonu je možnost klidného odpočinutí.

Dům v centru je skutečně centrum města. Bydlení je nad vším tím hlukem a přesto je tiché... Výhledy z okna umožňují zažít výjimečnou atmosféru našeho města. Přímo zde můžeme pocítit spojení tří chráněných krajinných oblastí a býti alespoň na chvíli jejich součástí.

DŮM V CENTRU ubytování v hotelu

Podkrovní byt je zanechán v původním stylu. Byt se nachází v druhém patře. Krásné staleté trámy a původní podlaha dávají tomuto prostoru nádech do dob před mnoha a mnoha lety. Výhled na centrum města a čedičovou vyhlídku jménem “Jehla" dokresluje unikátní pohled na Českou Kamenici.

Mezonetový byt je také ve druhém patře. Tento prostor je stylizován do energií dalekého východu. Design v tomto bytě je pečlivě vybrán. Spaní na futonech Vám připraví nádherný zážitek. Atmosféru doplňuje obraz Geishy a japonské znaky různých významů.

Recepce

Ubytování nemá stálou recepci, prosíme o sdělení přibližného příjezdu při rezervaci.

Gastronomie

Máme pro Vás připraveny informace o lokálních možnostech dobrého stravování.

Okolí hotelu a Česká Kamenice

Dům v centru je skutečně centrum města, je nad vším a přesto tiché... Výhled z okna umožňuje zažít výjimečnou atmosféru našeho města, přímo zde můžeme pocítit spojení tří chráněných krajinných oblastí a býti alespoň na chvíli jejich součástí.

Rezervovat ubytování v DŮM V CENTRU - Česká Kamenice

Nejbližší ubytování v České Kamenici a okolí

Ubytování Česká Kamenice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah