APARTMÁN NA TANEČKU - Stvolínky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Na Tanečku nabízejí skromné, ale zato útulné ubytování v klidné vesničce Taneček v CHKO České Středohoří. Apartmán je součástí čerstvě zrekonstruovaného rodinného domu se samostatným vchodem. Má dvě podlaží. V přízemí obývací pokoj (rozkládací gauč, konferenční stolek, stojací lampa, 2× skříň, TV + SAT, DVD přehrávač), kuchyně a sociální zařízení (WC v rámci koupelny, sprchový kout, umyvadlo, zrcadlo). V podkrovním patře se nalézá pokoj (lůžka se zdravotní matrací, 2× skříň, dětský koutek s hračkami).

K domu přiléhá terasa se zahradním nábytkem. Klienti mají možnost využít trampolínu, zahradní gril, ohniště, venkovní nadzemní bazén a pískoviště. Celý pozemek je oplocený. V blízkosti mají majitelé rodinnou bio farmu, kde lze zajistit každodenní bezplatné exkurze.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

APARTMÁN NA TANEČKU ubytování v apartmánu

Apartmán je vybaven manželskou postelí a dvěma jednolůžkovými postelemi, dále pak přistýlkou.

Gastronomie

Vlastní stravování ve vybavené kuchyni. K vybavení kuchyně patří elektrický sporák se sklokeramickou deskou, digestoř, lednice, rychlovarná konvice, toustovač a stolní myčka. Po dohodě lze na místě zajistit domácí stravování za příplatek (např. jehněčí a kůzlečí maso).

Okolí apartmánu a Stvolínky

Vesnička Taneček se nachází ve výšce 460 m n. m. v CHKO České středohoří v blízkosti Kokořínska, Lužických a Jizerských hor nebo Žitavy. 85 km od Prahy, 12 km od České Lípy, 57 km od Zittau.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN NA TANEČKU - Stvolínky

Nejbližší ubytování Stvolínky a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah