HOTEL0508 - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kamélie se nachází v České Kamenici, ve městě na hranici tří chráněných oblastí – Labské pískovce, Lužické hory, České středohoří. V penzionu je možné ubytovat 8 osob, k dispozici je kuchyňka s vybavením, lednička, mikrovlnka, varná konvice, dvouvařič, velká koupelna se sprchovým koutem, WC, automatická pračka. Ve velké společenské místnosti se můžete v klidu společně občerstvit nebo pobavit, třeba i při svíčkách. Samozřejmostí je připojení k internetu přes Wi-Fi. Na zahradě můžete relaxovat, pro ty nejmenší i větší je k dispozici malé dětské hřiště. Na zahradě je i možnost stanování. Při pěkném počasí můžete zchladit tělo v bazénu a večer si na terase prožít příjemné posezení s grilováním u jezírka. V penzionu též možnost úschovy kol i lyží a parkování aut je v zahradě zdarma.

HOTEL0508 ubytování v pensionu

Ubytovací kapacita penzionu je osm osob - Jeden dvoulůžkový pokoj a jeden čtřlůžkový pokoj s možností dvou přistýlek.

Gastronomie

Ubytovaným hostům je k dispozici plně vybevená kuchyňka. Nejbližší restaurace je vzdálena jen několik kroků od penzionu.

Okolí pensionu a Praha

Česká Kamenice je město na hranici tří chráněných oblastí – Labské pískovce, Lužické hory, České středohoří. Už samotné názvy těchto lokalit nám sdělují, že máte kam jít. K výletům vybízí i České švýcarsko, nejnovější národní park. Můžete provozovat jak turistiku, tak cykloturistiku. Neméně zajímavé jsou i kulturní památky města, např: Mariánská kaple, kostel sv. Jakuba Většího s vyhlídkovou věží. V horkých dnech můžete využít krásné koupaliště v České Kamenici.

Rezervovat ubytování v HOTEL0508 - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah