HOTEL PRÁCHEŇ - Horažďovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

​​Ubytování v moderně zařízených pokojích v centru Horažďovic. Uzavřené parkoviště i internet na pokoji je pro naše hosty ZDARMA. Ochutnejte pravou italskou pizzu z pece na dřevo, těstoviny, saláty, masa na grilu, italskou kávu Lavazza, výběr vín, cocktailů a spoustu dalšího. Školící a společenský sál v secesním stylu s kapacitou až 150 osob. Vybavení pro pořádání firemních akcí a seminářů. Vhodné též pro rodinné oslavy, svatby.
Hotel Prácheň se nachází v centru města Horažďovice a v blízkosti měst Strakonice, Sušice a Klatovy. Každý pokoj má zdarma připojení k internetu, Wifi internet je možno využít také na kavárně či restauraci. Hotel má vlastní uzavřené parkoviště, které je pro hotelové hosty bezplatné.

HOTEL PRÁCHEŇ ubytování v hotelu

Pokoje jsou vkusně zařízené a je možno zvolit z varianty jednolůžkový, dvoulůžkový, třílůžkový či rodinný pro čtyři osoby s dvěmi oddělenými místnostmi. Hotel nabízí také jeden apartmán.

Gastronomie

​V přízemí hotelu se nachází: Salónek s dětským koutkem - můžete zde poobědvat i povečeřet s dětmi či si kavárnu zarezervovat pro soukromou akci do 25osob. Restaurace, která nabízí pravou italskou pizzu z pece na dřevo (pec od italské firmy Pavesi s otočnou podlahou je vyjímečná a v České republice ji uvidíte jen velmi vzácně), čerstvé těstoviny vlastní výroby, pokrmy z masa a sezónní speciality. Na nápojovém lístku najdete italskou kávu, výběr vín od vinařů z Čech i Itálie, domácí limonády, míchané nápoje a prémiové destiláty.

Rezervovat ubytování v HOTEL PRÁCHEŇ - Horažďovice

Nejbližší ubytování v Horažďovicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah