CHALUPA ELDORADO - Chanovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Eldorado nabízí ubytování v jihoamerickém country stylu.

Chalupa Eldorado se nachází v obci Černice a poskytuje ubytování až pro 14 osob v chalupě s vlastní westernovou hospodovou, vyhřívaným venkovním bazénem, zahradou s posezením a ohništěm. Na pozemku se nachází také teepee. Celý pozemek je oplocený. Parkování přímo u chalupy. Wifi připojení k internetu zdarma.

CHALUPA ELDORADO ubytování v chalupě

Celková kapacita chalupy je 12 lůžek a 2 přistýlky. K dispozici je dvoulůžkový apartmán, čtyřlůžkový apartmán se dvěma přistýlkami a šestilůžkový apartmán. Všechny mají vlastní kuchyňský kout a koupelnu se sprchovým koutem a WC. Na zahradě možno pronajmout venkovní teepee s kapacitou 8 osob.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mají k dispozici kuchyňku přímo v apartmánu. Obchod a restaurace jsou vzdálené 800 m od chalupy.

Okolí chalupy a Chanovice

Chalupa se nachází v obci Černice, nedaleko Horažďovic, a nabízí skvělou situační polohu pro mnoho venkovních, letních i zimních aktivit. Mezi ně patří například: Koupání v bazénu, nedaleký Horažďovický aquapark, Koupaliště a plavecký stadion ve Strakonicích, rybaření, Jízda na koni, Houpací sítě, altánek nabízející letní posezení, cyklostezky, lyžování, sáňkování, běžkaření, vycházky do šumavské přírody, prohlížení památek: (nedaleké hrady: Rabí, Kašperk a Strakonický hrad), Boubínský prales, zřícenina hradu Velhartice, Černá věž a kostel v Klatovech.

Rezervovat ubytování v CHALUPA ELDORADO - Chanovice

Nejbližší ubytování Chanovice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah