HOSPODA NA STATKU - Kadov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Náš penzion Na statku najdete uprostřed půvabné krajiny jihočeských lesů a rybníků v obci Pole u Blatné.

Statek nyní slouží pouze účelům pohostinským a využívá k tomu všech původních budov. Stodola slouží k pořádání koncertů, divadel a slavností. Chlévy, ty jsou vinárnou, salónkem, školící místností (25 míst) i apartmánem. Areál je pokryt Wifi signálem, takže ve všech pokojích i školících místnostech je možnost Wifi připojení k internetu.

K ubytování zde slouží dvou- (4 pokoje), tří- (2 pokoje) a vícelůžkové (6 pokojů) tzv. rodinné pokoje o celkové kapacitě 38 lůžek. Některé pokoje mají samostatný vchod z pavlače.

HOSPODA NA STATKU ubytování v pensionu

Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, sociálním zařízením, televizí, rádiem. Apartmány jsou zařízeny koupelnou s vanou, WC, televizí, rádiem a navíc ledničkou, kolébkou, kávovým servisem, rychlovarnou konvicí.

Gastronomie

Všem hostům je k dispozici hospoda, společenský sál (šipky, billiard, posezení), sad s udírnou, pařezový palouček s ohništěm, v maštali samostatný výčep s posezením, posezení v bývalých chlévech.

Okolí pensionu a Kadov

Poradíme Vám, kde jsou nejčistější rybníky na koupání v okolí, kde roste nejvíc hub, kde půjčují i jízdní kola či plovací vesty. Ale i člun nebo tepláky... Na "řádění" tu jsou k půjčení čtyřkolky. V blízké Blatné bowling a adrenalinová agentura může zajistit sportovní odpoledne v lomech, lesích i hřištích.

Rezervovat ubytování v HOSPODA NA STATKU - Kadov

Nejbližší ubytování v Kadově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah