PENZION U SVATÉHO JANA - Kraselov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vítáme Vás ve zrekonstruovaném rodinném penzionu  U Svatého Jana v Šumavském Podlesí. Penzion je situován v malebné krajině, která  Vám nabídne pohodu a klid.

Vítáme Vás ve zrekonstruovaném rodinném  penzionu  U Svatého Jana. Penzion je situován v malebné krajině, která  Vám nabídne pohodu a klid.   Nachází se v objektu Kraselovský Dvůr v malé obci Kraselov (nejen, ale zejména cyklisty upozorňujeme, že odtud je to na všechny strany z kopce) v oblasti zvané Šumavské Podlesí. Jedná se o nově zrekonstruovaný objekt původní tvrze.   Poskytuje komfortní ubytování v zařízených pokojích s vlastním příslušenstvím. Součástí našeho penzionu je i společná plně vybavená kuchyně s jídelnou.

V letních dnech jistě uvítáte možnost koupání se nebo  rybaření  v našem rybníku, opékání buřtů (opékací tyče je možné si u nás zapůjčit) či grilování buď na  ohništi, nebo ve  venkovním krbu  u pergoly v zahradě, hned vedle dětského  pískoviště  a  trampolíny. Pro příjemné chvíle na zahradě máme i  piknikové deky.

V penzionu je připojení k internetu přes  Wi-Fi free, které můžete využít bezdrátově, nebo přes datovou zásuvku, která se nachází v každém pokoji. Upozorňujeme hosty na nedostatek pokrytí telefonního operátora Vodafone uvnitř budovy.

 

PENZION U SVATÉHO JANA ubytování v pensionu

V penzionu jsou k dispozici  4 čtyřlůžkové pokoje  a  2 dvoulůžkové pokoje, kapacita je možná zvýšit v každém pokoji přistýlkou. Jeden z pokojů je koncipován jako částečně  bezbariérový.   K vybavení pokoje patří příslušenství (koupelna se sprchou a WC), lednička a televize.

Recepce

Informujte nás prosím o svém předpokládaném čase příjezdu předem. Žádáme hosty, aby pak v den příjezdu do penzionu alespoň 30 minut před svým příjezdem zatelefonovali a vyžádali si pokyny k převzetí klíčů.

Gastronomie

K dispozici je Vám velká vybavená společná kuchyň, ve které si můžete kdykoliv sami uvařit. Pro různé  firemní akce  nebo  svatby  nabízíme samostatnou konferenční místnost "Dvorský sál", po domluvě je možné zařídit i hromadné stravování. Výletníkům doporučíme okolní stravovací zařízení. V případě zájmu je možné dovézt potraviny k přípravě snídaně.

Okolí pensionu a Kraselov

Krajina v okolí je kopcovitá, zejména cyklisty upozorňujeme, že Kraselov se nachází na vrcholu kopce. Poskytneme Vám ale i informace o pěkných cyklotrasách, např. kolem řeky. Turistických zajímavostí je v okolí opravdu hodně, tipy na výlety máme detailně zpracované.

Rezervovat ubytování v PENZION U SVATÉHO JANA - Kraselov

Nejbližší ubytování Kraselov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah