PENZION KVILDA - LUČNÍ

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Kvilda. Desítky kilometrů té nejčistší přírody na všechny strany. Lesy, potoky, říčky, kanály, rašeliniště. Divočina a stezky pro dobrodruhy, pěšiny a cesty pro turisty, cyklostezky. Historie. Hodně historie. Hraniční pásmo, bunkry z 1. republiky i ty poválečné, které zná jen málokdo. Zmizelé vesnice s pozůstatky domů, kde najdete rybíz co nikdo 75 let neotrhal.

Nekonečná údolí, výhledy na Alpy, nekonečné lesy, turistické trasy, běžecké stopy, úžasné kytky. K tomu turistické atrakce jako jelení, vlčí a rysí výběhy. Infocentra o přírodě.

Přijeďte vypnout na Šumavu, na Kvildu. Sami, se svými partnery, kamarády, se svou rodinou nebo čtyřnohými přáteli.

Vaše pohodlí v novém designovém apartpenzionu uprostřed Šumavy, uprostřed Kvildy. Připravili jsme je pro Vás tak, jak jsme si sami představovali, že bychom chtěli trávit dovolenou na Šumavě.

Vybrat si můžete ze 4 apartmánů pro 2, 3 či 4 osoby (u velkých s možností přistýlky). Všechny apartmány mají vybavenou kuchyňskou linku, vlastní chodbičku a koupelnu s WC.

PENZION KVILDA - LUČNÍ ubytování v aparthotelu

Máte na výběr 4 komfortní apartmány pro 2 - 6 osob, každý s vlastní vybavenou kuchyní, koupelnou s WC a chodbičkou. Kolárna / lyžárna / Wifi / venkovní posezení s ohněm a grilem a parkoviště je samozřejmostí. Najdete nás 130 metrů od sjezdovek a restaurací, vlevo pod křižovatkou Bučina / Prameny Vltavy a Borová Lada. Domácí mazličky lze ubytovat po předchozí dohodě, za poplatek.

Recepce

Nonstop, self-checkin. ​

Gastronomie

Apartány jsou vybaveny kompletně vybavenou vlastní kuchyní​. Na Kvildě je několik restaurací a pizzerie.

Okolí aparthotelu a Kvilda

Kvilda leží uprostřed nekonečných lesů, luk, potoků a říček, u hranic s Německem, v bývalém zakázaném pohraničním pásmu. ​Množstvé technických a přírodních památek, zaniklé vsi, rašeliniště, zvířata v centru Národního parku Šumava.

Rezervovat ubytování v PENZION KVILDA - LUČNÍ

Nejbližší ubytování v Kvildě a okolí

Ubytování Kvilda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah