PENZION POHODA - Kvilda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Pohoda se nachází v bezprostřední blízkosti lyžařského areálu Kvilda.

Penzion Pohoda se nachází v samém centru šumavského národního parku v obci Kvilda. Nabízí ubytování hotelového typu ve dvoulůžkových a třílžkových pokojích a pětilůžkových apartmánech. Součástí penzionu je restaurace s barem a zahrádkou, kolárna / lyžárna a wifi připojení k internetu. Parkování na centrálním parkovišti hned vedle penzionu (za poplatek).

PENZION POHODA ubytování v pensionu

K dispozici jsou dvoulůžkové a třílůžkové pokoje vybavené TV a koupelnou se sprchou a WC. Dále jsou tu pětilůžkové apartmány s vlastním kuchyňským koutem, TV, koupelnou. Z některých apartmánů je přístup na balkón.

Gastronomie

K ubtování lze objednat snídani nebo polopenzi, restaurace je součástí penzionu. Obchod s potravinami i několik dalších restaurací je v docházkové vzdálenosti od penzionu.

Okolí pensionu a Kvilda

Penzion leží v centru šumavského národního parku a je ideálním výchozím bodem pro výlety po okolí. Ihned za penzionem se nachází lyžařský areál Kvilda s umělým zasněžováním a večerním lyžováním, dětským vlekem s lyžařskou školou, půjčovnou a servisem lyží a kol.

Rezervovat ubytování v PENZION POHODA - Kvilda

Nejbližší ubytování v Kvildě a okolí

Ubytování Kvilda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah