WELLNESS CHATA KAŠTÁNEK KVILDA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Nová nadstandardně vybavená a celoročně provozovaná horská chata na Kvildě v centrální části Šumavy ve výšce 1040 m. n. m. Základní kapacita chaty je 8 lůžek (včetně přistýlek 16 lůžek), chata je vybavena wellness místností s vířivkou a saunou, místností na lyže a kola, společeneskou místností s plně vybavenou kuchyňskou linkou, internetem, pračkou, sušičkou, balkonem, terasou se zahradním grilem a vlastním parkovištěm. Chata je vybavena útulným a příjemným interiérem. Pronajmout je možno celou chatu, případně po domluvě s majitelem i samostatně jednotlivé apartmány.

Chata je situována 20 metrů od Teplé Vltavy při výjezdu z Kvildy na Borovou Ladu. Ubytovací kapacita je soustředěna do 2 apartmánů v podkroví, první apartmán má včetně přistýlek kapacitu 6 lůžek, druhý apartmán má kapacitu 7 lůžek. Dvě lůžka jsou v pokoji s terasou mezi apartmány, jedno lůžko je ve společenské místnosti vedle kachlových kamen. Každý apartmán obsahuje vstupní halu, dva pokoje a koupelnu se sprchovým koutem, WC a umyvadly. Na každém pokoji je manželská postel a dále možnost 1-2 přistýlek. V apartmánech je WiFi signál.

Wellness místnost obsahuje saunu pro 6 osob, vířivku s perličkovou lázní a hydromasáží pro 5 osob, stolek s posezením, sprchu, WC, TV a ledničku s nápoji.

Společenská místnost obsahuje posezení pro ubytované, TV, kachlová kamna s pohovkou, kuchyňskou linku s 2 ledničkami a s kuchyňským a jídelním vybavením pro každý apartmán. Kuchyňská linka zahrnuje troubu, varnou desku, mikrovlnou troubu, myčku, digestoř, kávovar, varné a čajové konvice.

U chaty je parkoviště pro 5 aut, venkovní stojany na kola i místnost na úschovu kol a lyží. V chatě je pračka i sušička, k dispozici je stolní fotbal. Pro děti je v chatě 2× dětská postýlka a dětská jídelní sedačka.

Kolem chaty je neoplocená zahrada s terasou a zahradním grilem. Ceý objekt je nekuřácký, kuřácký koutek s popelníkem je na terase a také u hlavního vchodu.

WELLNESS CHATA KAŠTÁNEK KVILDA ubytování v chatě

Každý ze 4 pokojů v apartmánech je vybaven manželskou dvoulůžkovou postelí a možností 1-2 přistýlek. Pokoje jsou vybaveny útulným dřevěným stylovým nábytkem s dostatkem úložného prostoru, konferenčním stolkem a židlemi. Na pokojích je LCD TV se satelitním vysíláním. Topení na pokojích je podlahové, podlaha je dřevěná. Do vybavení pokojů patří i ručník a osuška do sauny. Samozřejmostí je mýdlo a toaletní papír. Každému ze dvou apartmánů je ve společenské místnosti přidělena lednička, příborník a sada nádobí.

Recepce

Standardní příjezd k zahájení pobytu je od 15h do 20 h, odjezd probíhá do 10 h v den odjezdu. Dohoda na jiných časech je možná.

Gastronomie

Stravování v chatě je vlastní s využitím plně vybavené kuchyňské linky, další možností je polopenze nebo snídaně v sousední restauraci Černý Vlk, případně je možno navštívit další restaurace na Kvildě.

Okolí chaty a Kvilda

Kvilda se nachází na území NP Šumava s množstvím lesů, rašeliništ a horských luk. Chata je položena na pravém břehu Teplé Vltavy při výjezdu na Borovou Ladu.

Z chaty je hezký výhled do vltavského údolí i na část Kvilda-Vilémov se stylovou horskou zástavbou. Z Kvildy vychází celá řada cyklotras, turistických tras a běžkařských stop. Na Kvildě se nachází turistické informační centrum NP Šumava.

Rezervovat ubytování v WELLNESS CHATA KAŠTÁNEK KVILDA

Nejbližší ubytování v Kvildě a okolí

Ubytování Kvilda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah