PENZION POD SVAHEM - Kvilda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Pod Svahem navazuje na dlouholetou tradici rodinného penzionu v atraktivní lokalitě, přímo v srdci oblíbeného šumavského letoviska Kvilda. Penzion disponuje celkem 8 podkrovními pokoji s kapacitou 24 lůžek a jedním plně vybaveným apartmánem s dispozicí 4+kk s vlastní terasou a kapacitou až 8 osob. Přivítáme i Vaše domácí mazlíčky.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

PENZION POD SVAHEM ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou vybaveny televizí, Wi-Fi připojením a samostatným sociálním zařízením (sprchový kout, umyvadlo, WC).

Okolí pensionu a Kvilda

Penzion se nachází v centrální části obce, přímo pod sjezdovkou a ihned naproti autobusové zastávce tvoří strategické místo pro start Vašich výletů, ať už na kolech, či běžkách.

Kvilda je pro turisty skutečně srdcem Šumavy. Díky dobrému spojení se odtud v létě snadno dostanete autobusem skoro na všechna zajímavá místa na Šumavě. Navíc Vás autobusy odvezou i s Vaším kolem, takže nejste při Vašich cyklovýletech odkázáni jen na tři cyklotrasy, které se na Kvildě potkávají.

Kromě cyklostezek je Kvilda křižovatkou značených turistických cest a v zimě je důležitým uzlem udržovaných lyžařských stop.

Rezervovat ubytování v PENZION POD SVAHEM - Kvilda

Nejbližší ubytování v Kvildě a okolí

Ubytování Kvilda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah