CHATA ŠTÍTY

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata k pronájmu poskytujeubytování pro 4 až 8 osob ve 3 ložnicích.

Tato chata je díky svémuvybavení vhodná zejména pro rodiny s dětmi, ale rádi přivítáme i skupiny přátela kamarádů. V zimě jsou v okolí objektu dobré lyžařské a běžkařské podmínky, vlétě je zde možnost cykloturistiky, turistiky, houbaření, koupání, aj. Ubytování se nachází v klidné části obce svýhledem do okolní krajiny. Díky plně vybavené kuchyni si můžete užít snídaninebo jídlo, které máte v oblibě. Do přilehlého zahradního domku si pak můžeteuschovat lyže, kola, sáňky a další vybavení. Můžete využít také pračku sesušičkou. Pokud Vás zastihne nevlídné počasí, není problém využít stolnífotbálek, Xbox, O2 TV nebo si jen tak zatopit v krbu. Samozřejmostí je soukroméparkování u chaty zdarma. Od jara do podzimu je pro děti připravena velkátrampolína. Samozřejmostí bude od jara 2023 posezení na venkovní terase smožností grilování.

ChataŠtíty s výhledem na hory nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 43 km odzámku Litomyšl. Tato chata nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenoukuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Chata má 3 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a plněvybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny.

Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kolemohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku.

CHATA ŠTÍTY ubytování v chatě

Chata má 3 ložnice, kabelovou TV s plochouobrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobía varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny.

2× ložnice s manželskoupostelí, 1× ložnice s 2 manželskými postelemi.

1× koupelna se sprchovýmkoutem, s pračkou a se sušičkou. 2× WC.

Gastronomie

Plně vybavená kuchyně. Restaurace.

Rezervovat ubytování v CHATA ŠTÍTY

Nejbližší ubytování ve Štítech a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah