PENZION 7 POKOJŮ - Znojmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

V Penzionu 7 pokojů je vám k dispozici prostorná společenská místnost. V ní naleznete odpočinkovou zónu, dětský koutek, knihovnu, kuchyňský kout s nádobím, lednicí, varnou konvicí a mikrovlnou troubou. Dále je možné zde uschovat cyklistické kola. Na realizaci Penzionu 7 pokojů se podílela parta mladých lidí, kteří svoje vize o vlastním podnikání v oblasti ubytování dokázali proměnit ve společnou myšlenku. & . 34; Připravit penzion v prostředí, které svými možnostmi poskytne každému z vás užít si dovolenou podle svých představ& . 34; . Lokalita penzionu nabízí nepřeberné množství příležitostí k pohybu i k odpočinku ve zdravém a klidném prostředí čisté přírody těsného sousedství národního parku Podyjí.

PENZION 7 POKOJŮ ubytování v pensionu

Penzion disponuje dvoulůžkovými pokoji s manželskou postelí a vlastní koupelnou. Jeden dvoulůžkový pokoj je bezbariérový s možností přistýlky. Ve třílůžkovém a čtyřlůžkovém pokoji je k dispozici manželská postel, pohovka, TV a vlastní koupelna. V případě předešlé domluvy je možná také dětská cestovní postýlka.

Gastronomie

Vedle našeho Penzionu se nachází restaurace Brandy La Moravia, přes silnici pak Sushi Bar.

Okolí pensionu a Znojmo

V blízkosti & . 34; 7 pokojů& . 34; objevíte nejenom spoustu kulturních a historických památek královského města Znojma, ale také řadu rozmanitých cyklostezek či vinařské sklípky, které jsou plné výborného vína a obětavých majitelů, připravených zasvětit vás u & . 34; sklénky& . 34; do procesu výroby a prozradit vám svá tajemství. Dohlednost hlavního tahu Praha - Vídeň umožní projíždějícím využít našich služeb k příjemné pauze a odpočinout si na své cestě.

Rezervovat ubytování v PENZION 7 POKOJŮ - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah