PENZION FOX - Znojmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Soukromé ubytování apartánového typu v rodinném domku Penzionu Fox v klidné části královského města Znojma v blízkosti řeky Dyje, s kapacitou 4 lůžek. Penzion Fox má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. K příjemnému ubytování v Penzionu Fox přispívá bezdrátové internetové připojení (wi-fi). K dispozici je také kuchyň s příslušenstvím (chladnička, varná konvice, mikrovlná trouba...) i zahrádka s posezením. Možnost parkování na parkovišti před Penzionem Fox. Noční klid je od 22.00 do 06.00 hod. Ukončení ubytování do 10.00 hod.

PENZION FOX ubytování v pensionu

oukromé ubytování v rodinném domku Penzionu Fox v klidné části královského města Znojma v blízkosti řeky Dyje, s kapacitou 2 až 3 lůžek + 1. Penzion má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. K příjemnému ubytování v Penzionu Fox přispívá bezdrátové internetové připojení (wi-fi).

K dispozici je kuchyň s příslušenstvím (chladnička, varná konvice, mikrovlná trouba...) a zahrádka s posezením. Možnost parkování na parkovišti před Penzionem Fox.

Noční klid je od 22.00 do 06.00 hod. Ukončení ubytování do 10.00 hod.

Okolí pensionu a Znojmo

Vítejte na oficiálních stránkách Penzion Fox

Soukromé ubytování v rodinném domku Penzionu Fox v klidné části královského města Znojma v blízkosti řeky Dyje, s kapacitou 2 až 3 lůžek +1. Penzion Fox má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. K příjemnému ubytování v Penzionu Fox přispívá bezdrátové internetové připojení (wi-fi). K dispozici je také kuchyň s příslušenstvím (chladnička, varná konvice, mikrovlná trouba...) i zahrádka s posezením. Možnost parkování na parkovišti před Penzionem Fox. Noční klid je od 22.00 do 06.00 hod. Ukončení ubytování do 10.00 hod.

Aktivity

V místě:

V okolí:

Hrady a zámky:

- Rakousko 8 km
- Termální lázně Laa an der Thaya
- Wien
- 90 km
- Mikulov 50 km
- Lednice 50 km
- Vodní mlýn Slup 15 km

- Vranovký zámek 25 Km
- Hrad Bítov 32 Km
- Jaroslavický zámek 20km
- Hardegg a. d. Thayao

Přehrady:

- Vranovská přehrada 25 Km
- Výrovická nádrž 20 Km
- Jevišovická přehrada - 20 Km
- Nové Mlýny - 40 Km

- Loucký klášter
- turistické centrum Znovínu Znojmo, ochutnávky a prodej vín
- Prohlídka znojemského podzemí
- Znojemský hrad a rotunda
- Národní park Podyjí
- Vinné sklípky
- Cyklotrasy v NP Podyjí
- Moderní plovárna Louka
- Fitness
- Turistický vyhlídkový vláček
- Kuželna s restaurací a zahrádkou (u plovárny a Louckého kláštera)
- Rybaření na řece Dyji
- Restaurace a nákupní centrum v blízkosti penzionu
- Bowling

Volný čas

Město Znojmo můžete poznávat mnoha způsoby. Cyklistické kolo je optimální dopravní prostředek. Turisté by měli zavítat do Národního parku Podyjí s 75 kilometry pěších a cyklistických tras.

Moderní plovárna Louka

V blízkosti je městská plovárna Louka, kterou najdete v atraktivním prostředí v blízkosti Louckého kláštera v jižní části města Znojma. V areálu moderní plovárny je několik bazénů s vyhřívanou vodou a s různou hloubkou, ale i skluzavky, vířivky, vodní hřiby a protiproudy. (od penzionu vzádlena cca 10 minut chůze)

Turistický vyhlídkový vláček
Město Znojmo můžete poznat také netradičně, během jízdy turistického vláčku (cca 90minut). Vláček projíždí středověkými uličkami, uvidíte významné památky a výhled z historických hradeb.

Adrenalinové a netradiční sporty
- paintball, čtyřkolky, vodní lyžování, vyhlídkové lety nebo lanové aktivity. Slaňování z mostu, lezení po skále, super-adrenalinové sbíhání 80m Vranovské přehrady... . Klidnější variantou aktivního trávení dovolené může být prohlídka Znojemského podzemí nebo program ve vinném sklípku.

Koňské stezky
Koňská stezka tzv. Vranovská stezka je dlouhá 30km a vede mírně zvlněnou krajinou ze Znojma ochranným pásmem národního parku až do Vranova nad Dyjí.

Rezervovat ubytování v PENZION FOX - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah