HOTEL BAX - Znojmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Tříhvězďičkový Hotel BAX se nachází v Oblekovicích, které jsou okrajovou částí Znojma. Jeho poloha ve známé vinařské oblasti je více než strategická. Hotel se totiž nachází mimo rušné centrum zahlcené automobily, avšak od historické části Znojma je pouze deset minut běžnou chůzí. Od česko-rakouského hraničního přechodu Hatě je pak vzdálen 10 kilometrů. Hotel je tak ideálním místem pro vaše ubytování ve Znojmě

HOTEL BAX ubytování v hotelu

HOTEL BAX má k dispozici 15 standardně vybavených jedno a dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky a dva prostorné apartmány z nichž jeden je mezonetový. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, televizí se satelitním příjmem a bezdrátovým připojením k internetu.

Recepce

Čas příjezdu: Od 14:00 : 00 hodin
Čas odjezdu: Do 10:00 : 00 hodin

Recepce je otevřena denně od 07:00 do 23:00

Gastronomie

V hotelu je k dispozici restaurace kde jsou podávány snídaně které jsou v ceně ubytování. V případě zájmu je možnost polopenze, případně plné penze.

Okolí hotelu a Znojmo

Znojmo – vinařská perla Jižní Moravy

Málokteré město nabízí tolik důvodů, proč jej navštívit, jako malebné Znojmo. Perlu Jižní Moravy proslavily filmové a hudební festivaly i každoroční slavnosti vinobraní. Mezi symboly města patří panorama červených střech i středověké opevnění v čele s Radniční věží a majestátním hradem nad řekou Dyjí. A co teprve historické centrum s desítkami útulných kaváren a restaurací. Zapomenout nelze ani na zdejší proslulé kavárny, vinařství a sklípky.

Rezervovat ubytování v HOTEL BAX - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah