PENZION EDEN - Znojmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Eden se nachází v bývalém královském městě Znojmo, u břehu řeky Dyje.
Poznejte okolí hotelu Penzion Eden s městem Znojmo, národním parkem Podyjí, Vranovskou přehradou a všudypřítomnými vinicemi a vinnými sklípky! Jedno z nejstarších měst v ČR, 36 000 obyvatel. Z památek jsou významné především Radniční věž, podzemní chodby pod městem a Rotunda sv. Kateřiny. V sezóně zde můžete využít turistický vláček.

Penzion Eden se nachází ve spodní části města Znojma a na břehu řeky Dyje, směrem na Vídeň a bývalé hraniční přechody Hatě a Hnanice. Hostům je k dispozici venkovní bazén, letní zahrádka, parkoviště, úschovna pro kola. Těšíme se na Vaši návštěvu.

PENZION EDEN ubytování v pensionu

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV a připojením k internetu, klimatizací. Možnost dětské postýlky či přistýlky.

Recepce

14,00 -17,00 po té po telefonické dohodě.

Gastronomie

Penzion je kompletně uzavřen pouze pro naše hosty. K dispozici je bazén, pískoviště, veškeré posezení v areálu - u bazénu, pod pergolou, v zahradě.
Dále je zdarma parkování a používání kolárny.
V zadní části zahrady je možno si zapůjčit grily. K dispozici je i venkovní bar u bazénu, kde se hosté obsluhují sami - automat na kávu, pivo. limo, cukrovinky, nealko nápoje. Možnost dělat si sami snídaně, večeře, svačinky... (k použití zdarma lednice, mikrovlná trouba, varná konvice, vařič, sklenice... . a další nádobí).
Pouze snídaně je možno objednat při příjezdu na recepci za 130, -kč na osobu a platí se pouze hotově. . Snídaně jsou podávány formou rautu 8,00 -9,30 hod.
Nejbližší restaurace je od nás vzdálená 2 minuta pěšky.
wifi po celém areálu zdarma.

Okolí pensionu a Znojmo

Okolí penzionu je vhodné pro turistiku, cykloturistiku a koupání v 1 km vzdálené městské plovárně. Prostředí je přímo stvořené k toulkám Národním parkem Podyjí, vinicemi Šobes (nachází se na mezinárodní cyklotrase Greevways).
Využijte příležitost navštívit vinné sklípky a vinice. Region je bohatý na historické památky (např. Znojemský hrad či Loucký kláštěr).
Nejen děti jistě nadchne jízda turistickým výletním vláčkem, který má zastávku nedaleko našeho penzionu.
Na pěkný výlet s koupáním se můžete vypravit do 30 km vzdáleného Vranova nad Dyjí (zámek, přehrada) nebo 40 km vzdálených rakouských termálních lázní Laa an der Thaya.
Ubytujte se v pohodlném a útulném hotelu Penzion Eden na jižní Moravě, 8 ve městě Znojmo. Věnujte se relaxaci ve wellness centru, poznávejte okolí, ochutnejte moravské víno nebo využijte bohatého vybavení pro sport či turistických možností Národního parku Podyjí!

Rezervovat ubytování v PENZION EDEN - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah