HOTEL BALTACI STARÝ ZÁMEK NAPAJEDLA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Vychutnejte si atmosféru Napajedel v Hotelu Baltaci Starý zámek***. Hotel se nachází v budově Starého zámku z poloviny 17. století. Dům má za sebou bohatou historii a patří k vyznamným pozdněbarokním památkám okolí.

Historický Hotel Baltaci Starý Zámek*** poskytuje komfortní ubytování v 15 pokojích kategorie: Economy, Standard a vrcholem ubytovací nabídky je luxusní pokoj Deluxe.

HOTEL BALTACI STARÝ ZÁMEK NAPAJEDLA ubytování v hotelu

​Pokoj DeluxeTento pokoj je vybaven pohodlnou manželskou postelí King size, luxusní koupelnou s velkou vanou pro dva. Velkoformátová LED TV a WIFI připojení.
Pokoj StandardNadstandardní ubytování v pokojích Standard s posezením, jídelním stolem, LED TV a WIFI připojením k internetu. Všechny pokoje jsou komfortně vybaveny kvalitními matracemi, koupelnou s prostornou vanou nebo sprchou a fénem.
Pokoj Standard TripleTento pokoj je vybaven postelí typu King size a samotným jednolůžkem. Součástí pokoje Standard triple je koupelna s vanou nebo sprchou a fénem. Pokoj lze připravit jako TWIN. Naleznete zde i LED TV a WIFI připojení na internet.
Pokoj EconomyDvoulůžkový pokoj s manželskou postelí, LED TV, Wifi připojením k internetu, koupelnou s vanou nebo sprchou a fénem.

Rezervovat ubytování v HOTEL BALTACI STARÝ ZÁMEK NAPAJEDLA

Nejbližší ubytování v Napajedlech a okolí

Ubytování Napajedla

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah