UBYTOVÁNÍ APARTMÁNY ZLÍN

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytování v apartmánech a pokojích typu penzion se nacházejí na velmi dobře dostupném místě ve Zlíně 3km od sjezdu z dálnice, kousek od centra města.

Zlín je moderní město mezi krásnou přírodou Valašska vybudované ve funkcionalistickém baťovském stylu. Městká část je známá gotickým hradem Malenovice, v minulých staletích v držení šlechtickým rodem Štenberků.

Při ubytování za účelem pracovního pobytu v našich apartmánech máte výhodnou vzdálenost do firem Barum Continental, Mitas, Tajmak a do bývalých Baťových závodů.

Při využití ubytování v našich apartmánech můžete zažít spoustu příjemných zážitků v blízkém okolí.

Nabízíme pronájem nových apartmánů pro 2 až 6 osob z možností přistýlky. Dále máme v nabídce čtyři dvojlůžkové a dva trojlůžkové pokoje. Celková ubytovací kapacita je 24 osob. Apatmány mají nové základně vybavené kuchyňské linky. Koupelny jsou vybavené sprchovými kouty, některé s hydromasáží a osvětlením. Možnost úschovy kol.

UBYTOVÁNÍ APARTMÁNY ZLÍN ubytování v apartmánu

Cenově dostupné ubytování je pro hosty připraveno ve čtyřech dvojlůžkových a dvou trojlůžkových pokojích a nových apartmánech pro 2 až 6 osob vybavených kuchyňskou linkou. Pokoje i apartmány mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Dále disponují minibarem, možností přípravy čaje a kávy, pohodlným nábytkem a bezplatným bezdrátovým internetovým připojením.
Domácí mazlíček může být ubytován.

Gastronomie

Hosté si mohou objednat snídaně. Apartmány mají ve svém vybavení kompletně zařízené minikuchyňky, ve kterých si mohou hosté pohodlně připravit celodenní stravování dle své chuti. Na venkovní zatravněné ploše je připraven gril.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ APARTMÁNY ZLÍN

Nejbližší ubytování ve Zlíně a okolí

Ubytování Zlín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah