PENZION ALICE - Zlín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Tříhvězdičkový penzion Alice poskytuje ubytování v čtyřlůžkovém apartmánu v klidné části Zlína s nádherným výhledem. Apartmán je moderně a vkusně zařízen. Pro vlastní vaření je hostům k dispozici kuchyňka s lednicí. Součástí apartmánu je prostorná koupelna se sprchovým koutem. Přímo z apartmánu se vychází na terasu a zahradu. V sezóně je možnost využití bazénu. K dispozici je samoobslužný bar, parkoviště, zahradní gril. Pro děti pískoviště, houpačka, skluzavka, trampolína.

Penzion Alice poskytuje ubytování v pěkném 2 pokojovém 4 lůžkovém apartmánu s terasou a možností využití bazénu s mořskou vodou. Nachází se v klidném prostředí s krásným výhledem. Ubytování využívají převážně rodiny s dětmi jako základnu pro své výlety po okolí (kola, lyžování, plavání, turistika) stejně tak jako obchodní klientela při služebních cestách. Pravidelnými ubytovanými jsou též návštěvníci sezonních akcí, jako jsou Zlín Film Festival, Barum Rally, hudební festival Masters of Rock, hudební festival Trnkobraní.

PENZION ALICE ubytování v pensionu

Ubytování je poskytováno v apartmánu o ploše 50m2, který se skládá se 2 pokojů (prostorná ložnice, velký obývací pokoj se vstupem na terasu), sociálního zařízení, vybavené kuchyňky a terasy. Apartmán má samostatný vchod. Apartmán je 4 lůžkový (umístění lůžek v pokojích 2/2 nebo 3/1). Děti mají možnost využití trampolíny, houpačky, pískoviště, dětského domečku. Možnost využití bazénu s mořskou vodou. Parkování zdarma.

Vybavení: 2× TV, lednice, mikrovlnná trouba, elektrický vařič, rychlovarná konvice, WiFi internet.

Recepce

Příjezdy 14.00 - 22.00

Odjezdy do 10.00

Gastronomie

Ubytovaným nabízíme možnost snídaně za cenu 60 Kč za osobu.

Okolí pensionu a Zlín

Autem do 5 minut: - Lanové centrum Mladcová – volnočasové aktivity - Tenisové kurty Mladcová - Restaurace U Barcuchů – bowling, pizza - Restaurace Vlžan – obědy, večeře - Hospůdka U Karla Autem do 30 minut: - ZOO Lešná – jedna z nejkrásnějších ZOO u nás - Baťův mrakodrap – často navštěvovaná památka v centru Zlína - Obuvnické muzeum - Hrad Lukov – zřícenina hradu Lukov - Zámek Vizovice – krásný zámek se zahradami - Svatý Hostýn – poutní místo v nádherném prostředí Hostýnských vrchů - Velké kino Zlín - Multikino Golden Apple Cinema - Zámek Holešov – zámek se zahradami - Lázně Luhačovice – známé lázně - Velehrad – známé poutní místo - Zámek Buchlovice - krásný zámek se zahradami - Hrad Buchlov – jeden z nejnavštěvovanějších hradů v ČR - Zámek Kroměříž - krásný zámek se zahradami - Květná zahrada Kroměříž – známé zahrady - Zámek Napajedla - zámek se zahradami - Aquapark Uherské Hradiště – bazény, tobogány - Aquapark Uherský Brod – bazény, tobogány - Lázně Zlín – kryté i venkovní bazény - Koupaliště Zelené – venkovní koupaliště - Koupaliště Panorama – venkovní koupaliště - Vizovické vrchy - Hostýnské vrchy - Cyklostezky Pro milovníky nakupování jsou k dispozici nedaleká nákupní centra Čepkov, Cetro Zlín a Zlaté jablko

Rezervovat ubytování v PENZION ALICE - Zlín

Nejbližší ubytování ve Zlíně a okolí

Ubytování Zlín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah