PAHRBEK - Napajedla

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o bungalovu

Popis ubytování

Rekreační areál Pahrbek Napajedla poskytuje ubytování v nově vybudovaných samostatně stojících bungalovech s vlastním sociálním zařízením. Areál se nachází na březích slepého ramene řeky Moravy. V blízkém okolí areálu se nachází mnoho turistických cílů.

Reakrační areál Pahrbek se rozkládá na hranicích Slovácka, Hané a Valašska, v klidném prostředí slepého ramene řeky Moravy. Celková kapacita je 26 nově vybudovaných samostatně stojících bungalovů maximálně pro 4 osoby, celková maximální kapacita 104 lůžek. V bungalovu je koupelna (sprchový kout, vana nebo hydro-masážní vana), kuchyňský kout s ledničnou, dřezem s teplou vodou´, samostatná ložnice, obývací pokoj. V bungalovech s hydro-masážní vanou je v základním vybavení TV. Každý bungalov má svou venkovní terasu. Do vybraných bungalovů je povolen pobyt se zvýřaty.

PAHRBEK ubytování v bungalovu

Celková kapacita je 26 bungalovů z toho je 16 bungalovů se sprchovým koutem, 6 s vanou a 4 s hydro-masážní vanou. Rozloha bungalovu včerně terasy je cca 50m2. Bungalovy jsou moderně zařízené. Topení je řešeno elektrickými přímotopy, ohřev vody elektrickým bojlerem. Na podlaze je dlažba.

Recepce

Otevíraci doba recepce je aktuálně uvedena na stránkách areálu v sekci kontakt.

Gastronomie

V areálu se nachází moderně zařízená nekuřácká restaurace s kapacitou až 100 míst s venkovní zahrádkou. V teplejších měsících je v provozu samoobslužný bufet s velkou nadstřešenou zahrádkou a grilem.

Okolí bungalovu a Napajedla

Blízké okolí rekreačního areálu Pahrbek vám nabízí:
- barokní zámek v Napajedlích />- plavbu lodí po turistické vodní cestě Baťova kanáluBaťův Kanál
- projížďky po nově vybudované cyklostezce kolem řeky Moravy
- přírodní koupání u nedalekého štěrkopískového jezera
- procházky kolem výběhů se stády pasoucích se koní
- rybolov na slepém rameni řeky Moravy
- atraktivní turistické cíle – hrad Buchlov, zámek Buchlovice, poutní místo Velehrad, lázně Luhačovice, město Zlín, ZOO Lešná, zámecké zahrady v Kroměříži, vinařské obce a sklepní uličky Moravského Slovácka
- řada kulturních, folklórních a vinařských akcí

Rezervovat ubytování v PAHRBEK - Napajedla

Nejbližší ubytování v Napajedlech a okolí

Ubytování Napajedla

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah